RSS

Ρεαλισμός?? ..

Φιλοι μου,

Με την αγωνιστική κατασταση που βρισκεται η Εθνικη δεν υπαρχει περιπτωση νε κερδισει την Ισπανια και τις ΗΠΑ...και αυτό το ξερουν και οι ιδιοι οι διεθνεις - εκτος και εαν θελουμε να πεταμε στα συνεφα ..
Θα μεινουμε στους 16 και δε θα παμε και το ταξιδι που σχεδιαζουμε στην Πόλη ..

Προσπαθώ να δω πιο ρεαλιστικά την κατασταση και να αφησω τους ''ελληνικους ηρωισμούς'' απ΄εξω.Συμφωνω απόλυτα με το σχολιο του Παπαδογιαννη που υπαρχει σε προηγουμενη αναρτηση.

Παπαδογιάννης: Ανήκω στους ρεαλιστές και υπενθυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου ότι στόχος της ομάδας είναι η διάκριση. Σέβομαι απόλυτα την άποψη όσων αρνούνται να συμβιβαστούν με την αμαχητί ήττα, αλλά επισημαίνω ότι πρώτοι οι ίδιοι σπεύδουν να χειροκροτήσουν τα μετάλλια και τους θριάμβους.

Σημασία νομιζω εχει η διακριση , και στην τελική εαν φτασουμε στην τετραδα αναγκαστικα θα αντιμετωπισουμε Ισπανία και ΗΠΑ και επίσης εαν κατακτησουμε ενα μεταλλιο κανεις δε θα στεκεται στο σημερινό παιχνιδι .


Νομίζω οτι οι διεθνεις μας δεν ειναι και ετοιμοι ψυχολογικα για τετοια παιχνιδια από τωρα .
Επίσης η αγωνιστική κατασταση της ομαδας δε σου δινει την αισθηση οτι μπορει να χτυπησει παιχνιδια με Ισπανια και ΗΠΑ.Οι Ελληνικοι ηρωισμοι τυπου ΄΄ παμε γερα΄΄ , και ΄΄ θα τους γ.....με όλους ΄΄ ανεξαρτητως αντιπάλου νομιζω οτι ανηκουν στο παρελθον από τοτε που αφησε τον παγκο ο Δρακος..

Ξερω οτι οι περισσοτεροι διαφωνειτε με την αποψή μου αλλα πρεπει νομιζω να ειμαστε ρεαλιστες ..

Συμφωνω με το DRAZEN για το τακτ , επρεπε να αντιμετωπίσουν το παιχνιδι με μεγαλυτερο παθος και διαθεση , δεν ήταν εικόνα ομαδας αυτη , γιατι τωρα δωσαμε λαβη για σχόλια , ενω μπορουσαν να χτυπησουν το παιχνιδι από την αρχή πιο δυνατα και να μη φανει τόσο πολυ η αδιαφορία τους..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 σχόλια:

Gangster είπε...

Επειδη κανεις τελικα δε θελει να παιξει ουτε με εμας ουτε με την Ισπανια , θα παιξουμε αναγκαστικα μεταξυ μας ...
Οι Γαλλοι το εδειξαν καθαρα..
Και να κερδιζαμε τη Ρωσια οι Γαλλοι θα κερδιζαν τη Ν. Ζηλανδια...

basketikos είπε...

Δηλαδή μας λες τώρα ότι οι Γάλλοι προτιμούσαν να παίξουν με τους διοργανωτές Τούρκους που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση παρά με μας; Το γεγονός να έπαιξαν για τη νίκη και να έχασαν δεν υφίσταται; Δε νομίζω ότι είμαστε ικανοί να τρομάξουμε κανέναν στην παρούσα φάση. Έχουμε αλλοτροιωθεί τόσο πολύ με την ηττοπαθή τακτική της ομάδας μας που βλεπουμε παντού φαντάσματα...

Gangster είπε...

Επειδη το ειδα το παιχνιδι(rojadirecta) οι Γαλλοι ήταν φανερο οτι ηθελαν να χασουν με διαφορα <12π , αλλα εφαγαν 3ποντο και φαουλ στην τελευται επιθεση των ν. Ζηλανδων και η διαφορα πηγε στους 12π...
Οι Γαλλοι κοιταζαν ο ενας τον αλλον απορημενοι...

isiah είπε...

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πράγματι η Γάλλοι ήθελαν να χάσουν και να συναντήσουν τον Μπλατ, αλλά η Δαμόκλειος Σπάθη σε αυτούς απέρριψε άμεσα την κεφαλή τους. Η εκδίκηση αυτή τη φορά ήταν ένα πιάτο καυτό....Ας περιμένουμε και εμείς τη σειρά μας....Απλά σε εμάς πλέον έχει αποκτήσει χαρακτήρα ιεροτελεστίας...Θα αποκαλύψουμε τη γύμνια μας πρώτα στο Παγκόσμιο στερέωμα και κατόπιν θα μας αποκεφαλίσουν εν τη παρουσία ζητοκραυγάζοντος κοινού...Καρμανιόλα!

Δημοσίευση σχολίου