RSS

Η συμβο(υ)λή σας καθοριστική για εμάς

Το πιο εύκολο και σύνηθες σε κάθε προσπάθεια ή πόνημα είναι η στασιμότητα, η ρουτίνα και η αέναη (επανα)διαπραγμάτευση των ίδιων θεμάτων, με τον ίδιο τρόπο, το ίδιο ύφος και στυλ, η εξάντληση έως τελευταίας ρανίδας κάθε καλής και πρωτότυπης ιδέας, ιδίως δε, όταν αυτό βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση. Ο θυμόσοφος λαός μας το λέει κάπως αλλιώς, "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" και δε θα με βρείτε να έχω μεγάλες διαφωνίες επ' αυτού. Παρόλα αυτά και επειδή το blog αυτό είναι το μεράκι μας, η διέξοδος μας από την καθημερινότητα, η δίοδος έκφρασής μας και επειδή εκτιμούμε και σεβόμαστε ΟΛΟΥΣ εσάς που είτε καθημερινά είτε πιο σε πιο αραιά διαστήματα επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας διαβάζοντας πρόσφατες ή/και παλιότερες αναρτήσεις, χρειαζόμαστε τη συμβουλή σας, τις παρατηρήσεις σας, τις επιθυμίες σας προκειμένου να ανανεωθούμε, να "φρεσκαριστούμε", να βρούμε ίσως και νέα κίνητρα και τρόπους να κρατήσουμε το δικό μας αλλά και το δικό ΣΑΣ ενδιαφέρον ζεστό.

Έχοντας αυτό κατά νου παραθέτω μερικές ερωτήσεις στις οποίες ο καθένας από τους αναγνώστες μας, γιατί όχι και συνεργάτες μας, παρακαλείται όπως εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του, τις ιδέες του, τις προτάσεις του, τις αντιρρήσεις του, ακόμα και με τόνο αυστηρό, απαιτητικό, και έχετε το λόγο όλων ημών των δημιουργών του παρόντος, ότι θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψη και θα τις μελετήσουμε ενδελεχώς. Ενόψει μάλιστα και της καινούριας μπασκετικής χρονιάς που ξεκινάει σε όλα τα επίπεδα, η συμβο(υ)λή σας είναι καθοριστική για εμάς.

1) Περισσότερα ρετρό παιχνίδια
2) Περισσότερες αφιερώσεις σε θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ
3) Quiz με θεματολογία προηγούμενων δεκαετιών
4) Θέματα-αναλύσεις-προβλέψεις για το ΝΒΑ και τις ομάδες
5) Πιο πολλά βιντεάκια στις αναρτήσεις
6) Δημοσίευση ανάρτησης από αναγνώστες μας
7) Σημειώσεις-παρατηρήσεις-σχόλια για τα γραφικά του blog
8) Δημοσίευση αυτοτελών παλιών άρθρων του ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ
9) Αφιερώματα σε σημαντικά παιχνίδια της Α1 ή Ευρωλίγκας προηγουμένων ετών
10) Μια φορά τη βδομάδα ραντεβού σε συγκεκριμένο γήπεδο για μερικά μονάκια εναντίον των συντελεστών του blog με αναγνώστες με τους χαμένους να πληρώνουν μετά τις μπύρες.

Αναμένουμε...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 σχόλια:

giorgios papadopoulos είπε...

Ωραία θα ήταν να παίζαμε μονάκια αλλά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι είστε κάτοικοι Αθηνών, οπότε εγώ θα μαθαίνω μόνο ποιος κέρασε τις μπίρες. Μετάνιωσα που πέταξα εδώ και πολλά χρόνια τα τεύχη του Τρίποντου, όλες τις σελίδες του διάβαζα, ακόμα και τα αποτελέσματα της Α2, με νοσταλγία θα ξανάβλεπα τις σελίδες του έστω και σε ηλεκτρονική μορφή.

Ανώνυμος είπε...

βάλε το 1 - 2 - 5 - 9
και εισαι μεσα

kwstaspap είπε...

εγώ θα πώ το 2-3-4-5-9.Αλλά το ενδιαφέρον υπαρχει και χωρίς αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά κ τα 9(πρώτα)είναι απαραίτητα για το μπλογκ(ειδικά αγώνες ρετρό)αλλά με το που είδα τη λέξη''μονάκι''(κ οι μπυρίτσες...δεν κακέεεεεεες!!)ψήθηκα!!!!Συνεχίστε έτσι!!!
Κωνσταντίνος Μανωλάκος.

Ανώνυμος είπε...

Όλες καλές ιδέες, τα μονά είναι πρόβλημα καθώς κάτοικος εξωτερικού. Ίσως κάποια αφιερώματα/αναλύσεις/άρθρα για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή/και την ευρωλίγκα για εμάς που δεν ξενυχτάμε με το ΝΒΑ; Όπως και να έχει πάντως και πάλι θα σας διαβάζω!

F.AN. είπε...

...θα μιλήσω-σχεδόν εξ'όλοκλήρου-συναισθηματικά...όντας ευαίσθητο παιδί : )

...είναι χαρά μου, που σας ''συνάντησα''...ένας φίλος...εξίσου αμετανόητα μπασκετικός...με ειδοποίησε...για την ύπαρξη του υπέροχου αυτού μπασκετικού ρετρό-σημερινού ιστότοπου...απ'ότι έχω καταλάβει...όλοι μας εδώ μέσα πάνω-κάτω είμαστε ίδια γενιά...δηλαδή δώσαμε πανελλήνιες κάπου στα τέλη-μέσα του '90...ζήσαμε την εποχή της άνθισης του μπάσκετ στην Ελλάδα...όλοι πάνω κάτω ξεκινήσαμε ν'ασχολούμαστε με την μπάλα με τα...σπυριά...απ'τις μαγικές μέρες του '87 κ'μετά...όλοι μας-μάλλον- περιμέναμε να φτάσει Τρίτη...κ'δυστυχώς ''ξεκοκκαλίζαμε'' το ''ΤΡΙΠΟΝΤΟ'' μέσα σε μια ώρα...άντε δύο...το πολύ...κ'μετά μέχρι...την επόμενη Τρίτη...επανάληψη κ'αποστήθιση... : )


...κ'τα δέκα σημαντικά...θα σχολιάσω αυτά που θέλω περισσότερο...


1) Περισσότερα ρετρό παιχνίδια


...απαραίτητο!!!


...δίνω μια διεύθυνση torrent...μ'όλο το ευρωμπάσκετ 2011 κ'αλλά πολλά! ...παιδιά,ότι όμορφο ανακαλύπτετε...μοιραστείτε το...απευθύνομαι σε κάθε φίλο της κοινότητας που μπαίνει εδώ...είναι όμορφο να μοιράζεσαι...το όποιο κοινό-δημιουργικό κ'υγιές-πάθος...

http://bt.davka.info/


...κ'ένα κανάλι youtube...


http://www.youtube.com/user/DejanBodyAgain


8) Δημοσίευση αυτοτελών παλιών άρθρων του ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ


...οπωσδήποτε!!!...πρέπει...να γίνει...όσο πιο γοργά...ψηφιακή αρχειοθέτηση...των τευχών...ο καθένας μας...ας ψάξει τα κιτάπια του...έχω κ'μερικά ''σούπερ μπάσκετ''...απ'τις αρχές του '80...αρκετά ''FIBA BASKET''...



10) Μια φορά τη βδομάδα ραντεβού σε συγκεκριμένο γήπεδο για μερικά μονάκια εναντίον των συντελεστών του blog με αναγνώστες με τους χαμένους να πληρώνουν μετά τις μπύρες.



...εννοείται!!!...δεν είμαστε τυχαίοι... : )

...είμαστε αδικημένα ταλέντα...που λόγω συγκυρίων...ποτέ δεν αναδειχθήκαμε...όσο μας άξιζε...κ'όπως κ'να'χει...δεν πρέπει να σκουριάζουμε...αν έχεις παίξει 4-5...τουλάχιστον...δυνατά μονά 4-4...στα 21...πίνεις τα μπυρόνια...με λιγότερες τύψεις...


: )


...να'στε πάντα καλά...χαίρομαι...που σας ανακάλυψα...κ'έτσι μοιράζομαι...διαδικτυακά...το κοινό μας-υγιές-πάθος...


Υ.Γ.


...θα ήταν ωραίο...να φτιάξουμε ένα φόρουμ...απ'ευθείας διαλόγου...όλων των φίλων...πιστεύω απαραίτητο!!!

Stonedreamer είπε...

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με ολα. Οσα περισσοτερα υλοποιηθουν τοσο ευτυχεστεροι θα ειμαστε ως αναγνωστες.
Όσον αφορα το 8) πρεπει να μου λειπουν καμια 10αρια τευχη συνολικα,οποτε αν χρειαστειτε καποιο ειμαι στην διαθεση σας.
Για το 7) τα γραφικα δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια - δεν διαβαζουμε το blog για την εμφανιση αλλα για το περιεχομενο του .

Ανώνυμος είπε...

O ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προσφέρει το ανοικτό γήπεδο του Κυριακή απόγευμα για τα ''μονάκια'' που αναφέρατε.Υπεύθυνος επικοινωνίας Λεγάκης Δημήτρης 6944 587848

giorgios papadopoulos είπε...

http://mybasketvideo.blogspot.com για όποιον δεν το ξέρει, σε αυτό υπάρχουν παλιοί αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου