RSS

Reggie Miller 6 points in 5 seconds

To βιντεάκι με τον Μακρέιντι (αν δεν είχε τόσους τραυματισμούς θα έπαιρνε κάθε χρόνο τον τίτλο του πρώτου σκόρερ για πλάκα) μου θύμισε το κρεσέντο του Ρ.Μίλλερ με τους "μισητούς" για αυτόν Νικς. Σε αγώνα playoff του '95 σκοράρει 6 πόντους σε 5 δευτερόλεπτα. Ο Μ.Φρατέλο ( αναγνωρισμένος προπονητής στην Αμερική) στην εκπομπή του αναλύει την φάση.
Φυσικά τέτοιες εκπομπές στην Ελλάδα δεν θα γίνουν ούτε σε 1000 χρόνια... Θα μας πετάνε μια Μπασκετουπολη κ θα νομίζουν πως μας κάνουν και χάρη!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

herbie είπε...

Κατ'αρχάς εκπληκτικό αυτό που κάνει ο Ρέτζι αλλά δεν βγήκε τυχαία το Ρέτζι ''killer''!!!!!!Αν κ πριν το δεύτερο τρίποντο ένα φαουλάκι το κάνει...αλλά μετά ευστοχεί στο σουτ με κίνηση προς τα πίσω (fade away)κ υπό πίεση!!!!Επίσης όλα τα λεφτά είναι κ το κοίταγμα,μετά την ισοφάριση, μεταξύ του Ρέτζι κ του γνωστού οπαδού των Νίκς Σπαικ Λι το αναφέρει κ ο σχολιαστής....κ μιας κ είπα αυτό συμφωνό απόλυτα Drazen οτι τέτοιε εκπομπές στην Ελλάδα ούτε σε 1000 χρόνια.....αλλά όχι γιατ΄λι δεν μπορούμε αλλά νομίζω δεν θέλουμε....κ ρωτάω ποιός να την κάνει????Αυτός που σχολιάζει από την εποχή του '87 κ ήθελε να έχει λόγο στην Εθνική εσαεί...τον Φίλιππο Συρίγο εννοώ....ακόμα ο ίδιος νέο αίμα δεν υπάρχει???? Άνθρωποι που ξέρουν μπάσκετ υπάρχουν σίγουρα κ μπορούν να το αναλύσουν περίφημα κ θα αναφέρω ένα όνομα τοβ οποίο είχα την τύχη να γνωρίσω στην σχολή...Κώστας Μίσσας...μιλάμε για πολύ γνώσεις...αλλά είπαμε ούτε σε 1000 χρόνια δυστυχώς...

Δημοσίευση σχολίου