RSS

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ...

**Βλεποντας το φιλικο της Εθνικης με τη Σερβια , μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση η συμεριφορα του Ιβκοβιτς..Δεν του ταιριαζει σε τετοια ηλικία και μετα απο τετοια καριερα να δημιουργει τετοιες εντυπωσεις.. Εχει κουρασει πλέον το υφος του Ντούντα.. ολο μπρε και μπρε και χειρονομίες...

Διαβαστε και παρακάτω σχολιο σε ιστοσελίδα για τη συμπεριφορα του Ιβκοβιτς:

Δεν είμαι από τους υμνητές του Γιόνας Καζλάουσκας. Δεν είμαι καν από αυτούς που θεωρούν ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Γνωστά αυτά που κατά καιρούς έχω γράψει… Απόψε όμως χάρηκα που στον πάγκο μας ήταν ο Λιθουανός και όχι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αλίμονο, αν άνθρωποι σε αυτή την ηλικία φέρονται πιο ανώριμα από τα παιδιά που αγωνίζονται.
Αλίμονο, αν προπονητές πυροδοτούν την ένταση, σε ένα φιλικό αδιάφορο παρά μόνο για τα όποια συμπεράσματα, ως προς την ετοιμότητα των ομάδων.
Αλίμονο, αν μετά από τέτοιο κακό, το μόνο που έχει να πει ο κόουτς είναι "οι διαιτητές χάλασαν το παιχνίδι".

Δεν το έπαιξα ποτέ Ελληνάρας. Δεν υπάρχουν καλές και κακές μπουνιές. Υπάρχει λάθος και μόνο λάθος. Και στις δύο πλευρές. Δεν είναι μαγκιά να βαράς τον άλλον, δεν έχει αξία να δείχνεις τα μούσκουλά σου. Υπάρχει, βεβαίως, ο ορισμός του "ποιος σήκωσε πρώτος το άδικο χέρι", όμως κι αυτό με αφήνει αυτή τη στιγμή παγερά αδιάφορο.

Χάρηκα που είδα τον Καζλάουσκας να έχει… μηδέν σφυγμούς, να προσπαθεί να χωρίσει τους παίκτες, να λειτουργεί πυροσβεστικά. Αντίθετα, λυπάμαι που για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, διαπιστώνω (μπορεί να κάνω και λάθος) πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κουβαλά πολύ άγχος.

Είναι το δεύτερο λάθος που κάνει, μετά την αναίτια προσβολή προς τον Γιαννάκη. Για "σοφός" μάλλον άσοφα λειτουργεί. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα του υποδείξω κανόνες συμπεριφοράς. Απλά με ενοχλεί η εικόνα ενός μεγάλου σε ηλικία ανθρώπου, ενός θρύλου των ευρωπαϊκών παρκέ, που αντί να αποτελεί παράδειγμα για τους πιτσιρικάδες που πήγαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, λειτούργησε λες και έχανε τον τελικό του Μουντομπάσκετ.


**Περνώντας στο ξυλο τωρα..- αφηνουμε τελευταιο το μπασκετ- προβλεπεται χαμος εαν συναντηθουν Ελλαδα-Σερβια στο Παγκοσμιο, αλλα και στο ελληνικο πρωταθλημα με τον Τεοντοσιτς και τον Κεσελι θα υπαρχει συνεχεια στα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ .
**Βλεποντας Ξανα το Βιντεο , ο Τεοντοσιτς με το Φωτση μετα την 1η αψιμαχία τους ξαναβρισκονται αντιμετωποι και πεφτουν κατω , Ο Σοφο απο πάνω τους ριχνει μόνο μια γροθια αλλα δεν φαινεται ποιον απο τους δυο πετυχαινει , μαλλον στον Τεοντοσιτς που αμεσως πριν προσπαθουσε να τον κατευνασει.. Ο Κριστιτς τις ριχνει στον Σοφο πολυ υπουλα από πίσω .. και η συνεχεια ειναι γνωστή..

**Ενα αλλο ρινγκ στηνεται αναμεσα στον Τσαρτσαρή και τον Κέσελι ο οποίος του εριξε μπουνια ..
**Καυστικές ηταν και οι δηλωσεις του Τσαρτσαρη ότι καποιοι δε σεβονται το ψωμί
που τρώνε στν Ελλαδα που φωτογραφισε Τεόντοσιτς και Κεσελι..

**Από Μπάσκετ τωρα.. ήταν το 1ο παιχνιδι που μας κόντραρε καποια ομάδα και φανηκαν καποια προβλήματα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο πιστευω. Για μένα το μεγαλυτερο ειναι η μη αξιοποίηση του Βασιλειαδη όσο και αν φαινεται σε κάποιους δευτερευούσης σημασίας.Εχουμε τεραστιο προβλημα στο περιφερειακό σουτ , καθως δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τα σπλιτ αουτ των κοντων μας - Πριντεζης και Καιμακόγλου εχουν το ιδιο στυλ (4αρια με μετριο σουτ που καλουνται να παιξουν στο 3) και νομιζω οτι ενας απο τους δυο πρεπει να κοπει για να χωρεσει ο Βασιλειαδης..








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

Drazen είπε...

Η Εθνική δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει εκτός δωδεκάδας παίκτη με τα προσόντα του Βασιλειάδη.
Πάντως νομίζω πως οι μικροί με τον Βουγιούκα θα μείνουν εκτός. Ο Τσαρτσαρής στο "4-5" μας λύνει τα χέρια.
Ο Ντούντα νομίζω πως άφησε αιχμές για τον Μανουσέλη. Τα κείμενά του όταν αρθρογραφούσε στον Φίλαθλο πέρναγαν γενεές δεκατέσσερις τον Ίβκοβιτς.

PAPA40 είπε...

Νομίζω κι εγώ ότι ο Βιουγιούκας πρέπει να είναι παρόν στη διοργάνωση. Περισσότερο βλέπω να μένει έξω ο Καϊμακόγλου. Κυρίως λόγω απειρίας έναντι του Πρίντεζη αν και προσωπικά θεωρώ ότι ο Περπερογλου είναι μόνιμα ντεφορμέ και σώζεται συνεχώς από την παναθηναϊκή φανέλα του. Όχι ότι δεν έχει προσώντα το παιδί, ίσα-ίσα είναι εξαιρετικός. Δείχνει όμως πολύ λουρασμένος.

Δημοσίευση σχολίου