RSS

Σπανούλη μας κούρασες!

Η στάση του Σπανούλη ένα πράγμα δηλώνει: Κύριε Παύλο και Θανάση σας παρακαλώ ανέβαστε λιγάκι την προσφορά σας για να μείνω στον ΠΑΟ.
Είναι λογικό να μην θέλει να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον. Ξέρει την ομάδα, το σύστημα, τι ζητάει ο προπονητής του απ αυτόν (αν και έχουν κατά καιρούς καυγάδες), άρα που να τρέχεις τώρα! Άλλα τα χρήματα είναι πάντοτε το "τυράκι" σε έναν άκρως επαγγελματικό χώρο όπως είναι το μπάσκετ (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) και εδώ μπαίνει στη μέση ο Ολυμπιακός. Του δίνει αρκετά περισσότερα (1,2 εκ στα 3 χρόνια όπως λέγεται) και ο Σπανούλής δεν είναι ανόητος να το ξεκόψει νωρίς (όπως έκανε όταν γύρισε απ το ΝΒΑ).
Ο ΠΑΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να του δώσει παραπάνω χρήματα απ τον Διαμαντίδη. Το ταβάνι των συμβολαίων του ΠΑΟ είναι του Διαμαντίδη. Είναι ο ηγέτης τους και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θεωρούν οι Γιαννακοπουλαιοι πως πρεπει να πληρωθεί παραπάνω απ αυτόν. Ο Ολυμπιακός μέχρι να αρχίζει να μαζεύει τίτλους θα πληρώνει τις υπεραξίες των παικτών που διεκδικεί.Τα παραδείγματα ειναι πολλά (Ματσιγιάουσκας, Τσίλντρες, Μπουρούσης, Βασιλόπουλος, Πελεκάνος, παρ'ολιγο πέρυσι ο Χόλντεν). Αλλά και οι υπεραξίες έχουν το όριό τους.Οι Αγγελόπουλαοι έκαναν γενναία προσφορά (το ξέρουν και αυτοί) και περιμένουν. Ο Σπανούλης ,σύμφωνα με τη χρονιά που έκανε, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν αξίζει ούτε τα 2.000.000 εκ που του δίνει ο ΠΑΟ. Κουρασμένος απ το Ευρωμπάσκετ έκανε σε όλη τη χρονιά μέτριες εμφανίσεις . Εξαίρεση αποτελούν τα ματς με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και το 4ο δεκάλεπτο όπου απέναντι στον ακατάλληλο έκανε πάρτι με συνεχή drive από τα δεξιά). Αυτό που πληρώνουν οι δύο ομάδες είναι το potential ability που έχει . Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ το Σπανούλη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό παίκτη που αξίζει να στηθεί γύρω του μια ομάδα.Τα προσόντα του είναι σε όλους μας γνωστά. Γιατί έχει καθυστερήσει τόσο
να ανακοινώσει την απόφασή του δεν καταλαβαίνω.

Υ.Γ. Όποια ομάδα χάσει τον Kill Bill θα δεχθεί διπλό χτύπημα μιας και δεν μπορεί να ρεφάρει με την απόκτηση του Μακιντάιρ. Τον άφησαν να πάει στη Μάλαγα(!) και προτίμησαν να παίξουν ΟΛΑ τους τα λεφτά στον Σπανούλη. Αυτός που θα χάσει την παρτίδα θα βρεθεί από πολύ νωρίς σε μπελάδες...

Υ.Γ. Για τον Ολυμπιακό (που με ενδιαφέρει περισσότερο) θα υπενθυμίσω πως κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας τυπάκος ελεύθερος. Λέγεται Τράγιαν Λάνγκτον. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!(Μέγα λάθος αν περιμένουν να κλείσουν πρώτα τον Σπανούλη. Οι δύο παίκτες δεν μοιάζουν "μπασκετικά" . Μπορούν ΑΝΕΤΑ να παίξουν στην ίδια ομάδα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου