RSS

3-ponto.blogspot.com Private League


Έστω και λίγο καθυστερημένα το 3-ponto.blogspot.com συμμετέχει στον πολύ ωραίο διαγωνισμό Euroleague Fantasy Challenge, που διοργανώνεται και φέτος στο επίσημο site της Ευρωλίγκας. Οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να το γνωρίζετε και να συμμετέχετε ήδη. Γιά όσους δεν το ξέρουν, πρόκειται για ένα παιχνίδι, στο οποίο αφού κάνεις registration στο link http://fantasychallenge.euroleague.net/ , φτιάχνεις την ομάδα σου, η οποία αποτελείται από 10 παίκτες (2 πλέι μέικερ, 4 δυαροτριάρια και 4 τεσσαροπεντάρια). Για να φτιάξεις την ομάδα έχεις συγκεκριμένο ποσό (500 credits) οπότε πρέπει να επιλέξεις τους παίκτες σου χωρίς να υπερβείς το όριο αυτό. Η αξία των παικτών αυξομειώνεται κάθε αγωνιστική ανάλογα με την απόδοσή τους (κάτι σαν τις μετοχές στο χρηματιστήριο), γεγονός που κάνει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι, αφού μπορείς ουσιαστικά με τις κατάλληλες επιλογές παικτών να αυξάνεις τα credits σου. Στόχος του παιχνιδιού είναι να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους από την ομάδα σου. Οι πόντοι βγαίνουν από το σύνολο των ranking των παικτών της ομάδας (πόντοι + ριμπάουντ + ασσίστ + κλεψίματα + κοψίματα(υπέρ) + κερδισμένα φάουλ - λάθη - κοψίματα(εις βάρος) - φάουλ(εις βάρος) - άστοχα σουτ) πολλαπλασιασμένο επί 10% σε περίπτωση νίκης της ομάδας του παίκτη. Σε κάθε αγωνιστική μετά την πρώτη έχεις το δικαίωμα να κάνεις μέχρι 3 αλλαγές στην ομάδα σου. Η Euroleague έχει έπαθλα για τους πρώτους κάθε εβδομάδας, όπως και για τους πρώτους συνολικά. Το 3-ponto.blogspot.com έχει φτιάξει τη δική του λίγκα με το όνομα του blog και password:triponto. Για να μπείτε αρκεί να πάτε στο Private Leagues->JOIN A PRIVATE LEAGUE να μπείτε στο πρώτο group "From С Р Б И Ј А ( pass 777 ) to 4.c" και να βρείτε το 3-ponto.blogspot.com και να εισάγετε το password. Ήδη αρκετοί από τους bloggers έχουν μπει (με ονόματα ομάδας ίδια με αυτά που γράφουν στο blog) και προτρέπουμε κι εσάς να μπείτε (κατά προτίμηση να ονομάσετε την ομάδα σας με το nickname που γράφετε στο blog για να καταλαβαίνουμε ποιοί είστε), ώστε να ανακυρήσσουμε κάθε φορά το νικητή της εβδομάδας. Βιαστείτε γιατί μένουν 1 μέρα, 7 ώρες, 54 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα για να προλάβετε την αγωνιστική.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

22 σχόλια:

Drazen είπε...

Basketike , Gangster , Isiah , Strato , και όποιος άλλος φίλος μπει στην παρέα μας , ετοιμαστείτε "to eat my dust!!!"

basketikos είπε...

Αρχίσαμε τις δηλώσεις; Πρόσεχε Drazen γιατί θα εκτεθείς...

colonel gomelsky είπε...

Είμαι μέσα.

Unknown είπε...

Καλησπέρα,

Δυστυχώς έχω περιορισμένη γνώση της Ευρωλίγκας και μάλλον πάω καρφί για.. υποβιβασμό. Θα ματώσω τη φανέλα, θα δείτε!

Gangster είπε...

τον Σαρας θα τον παρει κανεις???

Unknown είπε...

Για το Σάρας το σκέφτηκα, αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα είναι...

perigian είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Gangster είπε...

τον κοστολογησαν με 40 παντως, στη μεση και προς τα πανω της αξιας των play maker

levingston είπε...

mpika kai ego...makari na yphrxe tetoio paixnidi 10-15 xronia prin...alla tespa paok eisai!

isiah είπε...

Basketike συγχαρητήρια για την άψογη οργανωτική σου κίνηση....Drazen, απλά σε ενημερώνω ότι στα μέρη σας ξημερώνει Τετάρτη και καταλαβαίνεις τις προσδοκίες μου από εσένα. Το πρωτάθλημα προς το παρόν άστο επι μέρους....;)

badanaman είπε...

Μέσα και εγώ. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω ψάξει πολύ την φετινή λίγκα αλλά ελπίζω να είμαι αρκούντως ανταγωνιστικός. Ερώτηση: Αν μία ομάδα δεν περάσει στον επόμενο γύρο οι παίκτες αυτής της ομάδας που επέλεξα χάνονται ή έχω την δυνατότητα να επιλέξω άλλους;

Vraxos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vraxos είπε...

Φίλε badanaman, φυσικά και δεν χάνονται οι παίκτες σου στον επόμενο γύρο. Απλά παραμένουν στο ροστερ σου, χωρίς όμως να σου δίνουν πόντους.. Γι'αυτό είναι προτιμότερο όσο πλησιάζουμε στην επόμενη φάση οι επιλογές σου να είναι κατά το δυνατό από ομάδες που θα συνεχίσουν, ώστε να μη σπαταλήσεις τις διαθέσιμες αλλαγές σου για εκείνους..

badanaman είπε...

@Vraxos
Οι περισσότερες απο τις επιλογές μου είναι στο γκρουπ των ομάδων που περιμένω να προχωρήσουνε καθώς δεν ήξερα τις δυνατότητες που είχα.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Drazen είπε...

@isiah
σε περιμένουμε να έρθεις στα πάτρια εδάφη!!! Καινούργιο επεισόδιο δεν έχει αυτή την φορά. Είπα να μιλήσουμε λιγάκι για το αμυντικό σύστημα των Pistons. Αλλά ο Jordanakos (έτσι τον λέει ο basketikos) θα επανέλθει την άλλη εβδομάδα.
Όταν βρεις χρόνο (καταλαβαίνω πως δεν σου περισεύει ) γράψε μας για τους φιλάθλους των Nuggets. Βάλες μας , με λίγα λόγια , να "μυρίσουμε" λίγο ΝΒΑ. Λίγο υγεία.
@Vraxos
ΦΨοβερή η φωτο σου!

Razorblade Fish είπε...

Παιδια νομιζω πως μετα το τελος της πρωτης φασης ξαναδιαλεγεις απο την αρχη την ομαδα σου με τα credits που αξιζει η τελικη σου δεκαδα...Δηλαδη μπορεις να εχεις στην τελευταια αγωνιστικη της πρωτης φασης και 10 παικτες που δεν συνεχιζουν,απλα θα χρειαστει να τους αλλαξεις ολους.Με λιγα λογια οι αλλαγες ειναι απεριοριστες ΝΟΜΙΖΩ...

colonel gomelsky είπε...

Τι θάψιμο ήταν αυτό χθες... Από το κακό στο χειρότερο πάμε!

basketikos είπε...

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση γι' αυτό Gomelsky!

bhoy είπε...

Μα γιατί δεν βλέπω το password ποιο είναι;

basketikos είπε...

Το password είναι triponto

bhoy είπε...

OK!!!

Brigate Rosse είπε...

καλησπέρα
δεν νομίζω στο τέλος της πρώτης φάσης να μπορούμε να κάνουμε μόνο 3 αλλαγές. Τουλάχιστον δεν θέλω να το σκέφτομαι

Δημοσίευση σχολίου