RSS

Euroleague preview: Κάχα Λαμποράλ

Καχα Λαμποράλ

C: Maciej Lampe (inj.) / Joey Dorsey / Kevin Seraphin

PF: Mirza Teletovic / Milko Bjelica

SF: Fernando San Emeterio / Nemanja Bjelica

SG: Reggie Williams / Brad Oleson

PG: Pablo Prigioni / Pau Ribas / Thomas Heurtel


Συν: Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποτελεί το σημείο αναφοράς των Βάσκων. Η παρουσία του εξασφαλίζει ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και φέτος για την Κάχα. Στις θέσεις «2» και «3» είναι πλήρης. Ο Ρέτζι Γουίλιαμς έχει τις προδιαγραφές (9.2π , 42%τριπ σε 80 παιχν με τους Γουόριορς) να φορέσει τα παπούτσια του Iγκόρ Ρακόσεβιτς.

Τον «Κουντέλιν των ψηλών» είναι αδύνατον να τον αντιμετωπίσεις στο τρίποντο. Αν βρεθεί στη μέρα του , απλά έχασες. Στους σέντερ η τριάδα Λάμπε – Ντόρσεϊ- Σεραφίμ αλληλοσυμπληρώνεται άψογα.

Μείον: O Kεχερέτα (ή αλλιώς ο Ζόρζε Πίντο ντα Κόστα του μπάσκετ) έφερε μεν χρήματα στο ταμείο της ομάδας με την πώληση των Μαρσελίνιο και Μπάρατς αλλά το κενό – ιδιαίτερα του Βραζιλιάνου- δεν το αναπλήρωσε όπως θα έπρεπε. Ο Πριτζιόνι ξέρει μεν τα συστήματα της ομάδας (καθώς αποτελούσε για πολλά χρόνια μέλος της) αλλά είναι 34 χρονών και με κακές χρονιές στη Ρεάλ. Έχει περάσει προ πολλού τα prime του και βρίσκεται σε πτώση. Αν ο Ρίμπας δεν κάνει breakout season , η Κάχα θα έχει πρόβλημα στην πιο νευραλγική θέση στο μπάσκετ. Με τον Λάμπε στα πιτς για αρκετό καιρό (όλη την regular season χάνει) και με τον κίνδυνο να μαζέψει τις βαλίτσες του και να φύγει ο Γουίλιαμς μόλις λήξει το lockout , η πρώην Ταού κινδυνεύει να μην ξεκινήσει τη σεζόν όπως θα ήθελε. Στην περίπτωση που οι ήττες έρθουν πιο γρήγορα απ’ όσο αναμενόταν , η ψυχολογία της ομάδας θα επηρεαστεί επικίνδυνα.

Ερωτήματα:

- Διαβάζω πολλά καλά για τον Τομάς Ερτέλ. Αληθεύουν;

- Πως θα συνεργαστούν οι αλλιώτικα μαθημένοι Γουίλιαμς και Ντόρσεϊ με τον «δυνάστη» Ιβάνοβιτς;

- Οι Σαν Εμετέριο (80% βολές, 60%διπ, 50%τριπ) και Τελέτοβιτς (15.4π , 5.5ριμπ) πόσο καλύτεροι μπορούν να γίνουν;

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου