RSS

Ε-Ε-Έρχεται .........


Μαζί σχολιάσαμε , μάθαμε , ξαναθημηθήκαμε την καριέρα του Michael Jordan μέσα απ΄την σειρά "Michael Jordan Legacy". Ο Gangster κάθε εβδομάδα μας ταξιδεύει (με σχολιασμό και ανάλυση σε τακτική ) στον Άρη όλων των Ελλήνων και μας δίνει την ευκαιρία να ξαναδούμε θρύλους του παρελθόντος μέσω της στήλης "retro games". Να ξαναδούμε τους Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη. Στην Ευρώπη στα 80's μεσορανούσαν. Στην Αμερική τα πρωτεία τα είχαν δύο άλλοι...

Σε λίγες ημέρες ένα νέο αφιέρωμα , μία νέα σειρά, θα βγει στον αέρα του 3-ponto.blogspot.com. Θα είναι βασισμένο στο στυλ της προηγούμενης σειράς με μερικές όμως διαφορές.

α) δεν θα είναι εβδομαδιαίο . Καταλαβαίνω οτι αρκετοί από εσάς θα απογοητευτήκατε αλλά οι τωρινές συνθήκες καθιστούν περίπου αδύνατο ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλά μην ανησυχείτε. Ένα banner πάνω αριστερά στο blog θα σας ενημερώνει για την ακριβή ημερομηνία που θα αναρτηθεί το επεισόδιο.

β) θα περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα βιντεάκια και υπόσχομαι να μην... το παρακάνω (όπως έκανα με τον Τζόρνταν).

γ) η βιβλιογραφία της σειράς δεν θα έχει τον όγκο που είχε η προηγούμενη σειρά. Έχοντας διαβάσει και τις δύο επίσημες βιογραφίες τους ομολογώ πως δεν με ικανοποεί το αποτέλεσμα. Το "When the game was ours" θα είναι η μοναδική πηγή πληροφοριών μου (μαζί με ορισμένα άρθρα του Sports Illustrated). Όποιοι έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο πιθανόν να το βρουν λιγάκι αδιάφορο όλο αυτό. Τους ζητάω συγνώμη (βιβλιοφάγε Νάσο για εσένα πάει αυτό).
Σε λίγες ημέρες θα τα ξαναπούμε.

Υ.Γ. Δεν αναφέρω την ημέρα , εξάλλου την γνωρίζετε , έτσι δεν είναι;

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 σχόλια:

Γιάννης είπε...

na to parakaneis me ta videakia, oxi tsigkounies...

Stonedreamer είπε...

Ανυπομονουμε. Αν ειναι half as good οπως του MJ θα γινει αμεσως κλασικο.

Nasos είπε...

Εγώ πάντως θα περιμένω το κάθε επεισόδιο με ανυπομονησία, ακόμα κι αν έχω διαβάσει σχετικά πρόσφατα το βιβλίο!

Είναι αλήθεια πάντως ότι το When the game was ours είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τις επί μέρους αυτοβιογραφίες των 2 θρύλων του μπάσκετ. Τόσο το Drive (1989) του Larry όσο και το My Life (1992) του Earvin έχουν αρκετά προσωπικά στοιχεία, αλλά νομίζω δεν δίνουν μια πλήρη εικόνα για τους παίχτες ενώ είναι και αρκετά σύντομα.

Αφήστε δε που και τα δύο γράφτηκαν ΠΡΙΝ αυτοί τελειώσουν την καριέρα τους ενώ το βιβλίο που επέλεξες είναι πολύ πιο πρόσφατο (2009).

Όσο για μένα μόλις τέλειωσα το Book of Basketball του Simmons και έμαθα κάμποσα πράγματα που δεν ήξερα (γενικά υπάρχουν αρκετές επικρίσεις για το βιβλίο αλλά εμένα μου άρεσε πολύ). Τώρα σειρά έχουν δύο βιβλία του Jackson (The Last Season, Sacred Hoops) και -επιτέλους!- το κλασικό Jordan Rules...

zed είπε...

Η φωτογραφία τρομερή!!

Δημοσίευση σχολίου