RSS

Ο πρόγονος των Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσι, Σλότερ, και λοιπών κοντοπίθαρων σέντερ που είναι της μόδας στην Ευρώπη

Θα σας απογοητεύσω αλλά  πρωτοπόρος στα ελληνικά παρκέ "γοργοπόδαρος κοντός σέντερ, με φοβερή άμυνα χαμηλά και ψηλά, με  έκτη αίσθηση στα ριμπάουντ" δεν ήταν ο 1.98μ Κάιλ Χάινς. Ούτε πιο παλιά ο Ντάριλ Μίντλετον. Ούτε ακόμη πιο παλιά ο Μάρλον Μάξει. Πριν το καλοκαίρι του 2011, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1989, έφθασε στα μέρη μας ο εικονιζόμενος.

Η τύχη του γύρισε τη πλάτη όταν  στο peak της καριέρας του και ενώ είχε μεταγραφεί σε μία σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα, τραυματίστηκε στην προετοιμασία  χάνοντας την ευκαιρία να δοκιμαστεί με τους πραγματικά καλύτερους. Στη θέση του η ομάδα πήρε ΝΒΑer που αγαπήθηκε πολύ απ' το μπασκετικό κοινό.

Φυσικά μιλάω για τον.....???????

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 σχόλια:

Unknown είπε...

ερλ χαρισον

Ανώνυμος είπε...

syggnwmh paidia pou sas enoxlw alla 8a i8ela na sas enhmerwsw oti kati filarakia 3ekinhsan mia prospa8eia kai probaloun dwrean se online stream agwnes podosfairou,basket ,volley,mhnokinhtou a8lhtismou alla kai sxedon ola ta a8lhmata....px shmera exoun ektos apo ola ta alla kai tous agnwes tou champions league ama 8elete alla kai kabosous agwnes apo to eurocup(gia ligo basketaki)!!! Ama boreite enisxuste tous me mia episkepsi sto : http://24livestream.blogspot.gr/

Drazen είπε...

@ ανώνυμος

θα το έχουμε υπ' όψιν μας.
Καλή αρχή στα φιλαράκια σου!

Trik είπε...

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/l/t1/21428_637389129606566_1715209316_n.jpg

Ποτέ δε θα μάθουμε τελικά τι θα γινόταν εκείνη τη χρονιά, αν δεν έχανε συνεχώς τα αεροπλάνα ο Μπέρι (φανταστείτε τον δίδυμο με τον Μπάρλοου) και εκνευριζόταν ο σοφός, ούτε κι αν τελικά υπέγραφε ο Βολκώφ που είχε καταρχήν συμφωνήσει με τον Βεζυρτζή. Όπως και να έχει, εκείνη τη καταραμένη χρονιά που ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τα πάρει όλα και τελικά δε πήρε τίποτα, χρειαζόμασταν ένα καθαρόαιμο 3άρι που ο σοφός ποτέ δε πήρε.

Ακόμα και ο Χάρισον θα ήταν μια πιο ορθολογική λύση σαν 5άρι, γιατί και ο Μπάρλοου θα έπαιζε στην φυσική του θέση και τον προδότη μπορεί να βλέπαμε λιγότερο στο παρκέ. Αντ' αυτού ήρθε ο μεγάλος Κλιφ που στην αρχή κουτουλούσαν με τον Κεν, όταν βρήκαν τα πατήματα τους είδαμε ίσως το καλύτερο μπάσκετ που έχει παιχτεί ποτέ στην Ευρώπη, αλλά στο τέλος μας έμεινε η πίκρα ή έστω το θέαμα, αλλά όχι η ουσία.

Σας ευχαριστώ πολύ που προβάλλετε το blog μου παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

http://24livestream.blogspot.gr/ edw paidia ena site gia vlepete olou tous agnwnes apo euroleague,nba,eurocup

Ανώνυμος είπε...

Το καταλαβαμε ρε φιλε..τι το ποσταρεις παλι??

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος trik είναι ολόσωστος, αν και νομίζω πως λέγεται Τζον Χαντσον και όχι Χάρισον

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω το προηγούμενο σχόλιο μου. Ο φίλος trik είναι ολόσωστος. Ερλ Χάρισον.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάτσον είναι ρε παιδιά, με το τρομερό άλμα, που γκρέμισε την μπασκέτα σε ενα All Star game

Ανώνυμος είπε...

κλιφ λεβινγκστον αντι του ατυχου ερλ χαρισον...
ωραιες εποχες...

Δημοσίευση σχολίου