RSS

Dream Team Documentary (* αναβάθμιση με βίντεο)

Η Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ της Βαρκελώνης θεωρείται έως σήμερα ο,τι αρτιότερο έχει παίξει μπάσκετ. Ίσως είναι και η καλύτερη ομάδα σε όλα τα σπορ όλων των εποχών. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα για το θρυλικό διπλό στο Μόντε Κάρλο , το "ρολόι" ανάμεσα σε Μάτζικ και Τζόρνταν , την ήττα σε φιλικό από κολεγιόπαιδα.
Η ΝΒΑ Εntertaiment συγκέντρωσε όλο το υλικό και μας παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο ντοκυμαντέρ σχετικά με την Dream Team. Την   Πέμπτη που μας  πέρασε παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αμερικανική τηλεόραση. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει απ' το blog μας.
Απολαύστε το! 

Επίσης στις 10 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει και το βιβλίο του Jack McCallum "Dream Team". Αν κρίνουμε απ΄τα προηγούμενα βιβλία του (7 sec or Less , Unfinished Business) , η επιτυχία μοιάζει σίγουρη. 







  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Nasos είπε...

Thanks για την ενημέρωση. Αυτή την εποχή τελειώνω -επιτέλους- το Jordan Rules και έχω σκοπό να πιάσω το "7 seconds or less" που μόλις κατέβασα.

Αν το "Dream Team" όντως αξίζει, λογικά θα είναι το επόμενο στη λίστα.

Btw είδα και το εν λόγω ντοκιμαντέρ. Πάρα πολύ καλό, με εξαιρετικά σπάνιο footage. Θα έλεγα όμως ότι δεν με κάλυψε πλήρως, καθώς μας έπρηξε πχ. τα @@ με τον Κούκοτς αλλά δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον Ντράζεν (που είχε κάνει φοβερό παιχνίδι στον τελικό).

Επιπλέον δεν είδα πουθενά να λένε ότι ναι μεν η πρώτη Dream Team ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ, αλλά οι ίδιοι οι Αμερικάνοι κυριολεκτικά βαριόντουσαν να την παρακολουθούν και έπεφταν για ύπνο στο ημίχρονο λόγω των μεγάλων διαφορών. Και ότι φυσικά σε αυτά τα 20 χρόνια η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά...

Δημοσίευση σχολίου