RSS

RetroMania: ΑΕΚ - Καζέρτα = 87-74 (Κόρατς)


Παρελθοντολάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Το 3-ponto.blogspot.com προϊστορικά τεύχη απ' το Τρίποντο (και όχι μόνο) και τα φέρνει στο φως!

Η ΑΕΚ βολοδέρνει σε μια κατηγορία που δεν της αξίζει. Όπως δεν της αξίζει η διοίκηση που είχε (και έχει) , οι οπαδοί που (είχαν και θα έχουν) , οι παίκτες που έχουν (και για κάποια ακόμη χρόνια θα έχουν).

Το 3-ponto θυμάται την αναμέτρησή της στο Γεώργιος Μόσχος με την σπουδαία Φονόλα Καζέρτα του Σάκλεφορντ και αναρωτιέται αν θα την ξαναδεί να πετυχαίνει νίκη απέναντι σε ευρωπαϊκά θηρία.

πηγή: Τρίποντο







H ιστορία της ΑΕΚ απ' το 1980 και μετά



Σπάνια βιντεάκια που βρέθηκαν χάρη στο κανάλι του Deykalion (AEKτζήδες αναζητήστε το περιέχει θησαυρούς)

Το ντεμπούτο του Ρολάντο Μπλάκμαν με τη φανέλα της ΑΕΚ


Ο σβούρας Τόνι Γουάιτ ντύνεται Superman , Batman και Spiderman μαζί , νικάει κατά κράτος το Νίκο Γκάλη και οδηγεί την ομάδα του σε αυτή τη μεγάλη νίκη
(το συγκεκριμένο παιχνίδι το έψαχνα για χρόνια και ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω πως βρέθηκε!!!)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Πόσο παιχταράς ήταν ο Τόνι Γουάιτ; Κάποτε ερχόντουσαν/παίρναμε ποιοτικούς Αμερικανούς (ξένους).

Ανώνυμος είπε...

Στάζει φρουλάιτ η μαύρη...βούρτσα του Γουάιτ! Μεγάλος παικαράς και φοβερή καλαθομηαχή σε ΑΕΚ και Άρη (και ελάχιστα Παπάγου). Όσο για το Ρολάντο Μπλάκμαν τι να λέμε τώρα παίκτης με 4 all star games και 20+ μ.ο πόντων στο ΝΒΑ!

Όντως είχα ξεχάσει ότι η ΑΕΚ είχε νικήσει τότε την πολύ ισχυρή Καζέρτα (νομίζω εκείνη τη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας)! Και βεβαια μην ξεχάσουμε και τον παικταρά Ρέλφορντ πρωτο σκόρερ της Α1 με τη Δάφνη το '92-'93, πρώτος Αμερικανός που το κατάφερε και πρώτος παίκτης που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ (το πρώτο επίσημα επαγγλεματικό της Α1).

Αργύρης.

Unknown είπε...

Το τελευταίο βίντεο είναι κορυφαίο: σε εμφανίζονται σε αυτό, Στηβ Γιατζόγλου, Μάκης Ψωμιάδης, Roy Tarpley, Γιάννης Γιαννάκης, Μητσάρας, Ζε-Πα! ΘΕΙΚΟ!

giorgios papadopoulos είπε...

Μετάνιωσα που πέταξα όλα τα τεύχη του Τρίποντου του 1990. Είχα γίνει τόσο εξαρτημένος που μέχρι και τα αποτελέσματα της Α2 διάβαζα και πόσους πόντους έβαλε ο καθένας, ενώ μόλις διάβαζα όλο το περιοδικό το ξαναδιάβαζα περιμένοντας πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο εβδομαδιαίο τεύχος. Δώδεκα παρά, πως πέρασε η ώρα, δώδεκα παρά, πως πέρασαν τα χρόνια.

Drazen είπε...

@giorgos papadopoulos
Το μπλογκ, όπως θα έχεις καταλάβει μιας και είσαι παλιός αναγνώστης μας , ασχολείται λιγότερο με την επικαιρότητα (υπάρχουν άλλοι που το κάνουν καλύτερα) και περισσότερο με το παρελθόν.
Τα σκονισμένα θέματα του Τριπόντου έρχονται στο φως μετά από πολλά χρόνια για να μας θυμίσουν παλιές , καλές εποχές.
Ένα μικρό κενό των περιοδικών που πέταξες (μέγιστο λάθος) θα αναπληρωθεί από εδώ. Όρεξη να έχεις να σχολιάζεις , να συμμετέχεις.
Και πάλι με χρόνια με καιρούς , πάλι δικά μας θα' ναι!

giorgios papadopoulos είπε...

Drazen για το μπλογκ σας έμαθα από ένα άρθρο του Νίκου Παπαδογιάννη με τίτλο Το μπασκετικό χωριό αν θυμάμαι καλά. Ανάμεσα σε άλλα μπλογκ που απαρτίζουν το μπασκετικό χωριό του διαδικτύου ανέφερε και εσάς. Αν και δεν σχολιάζω πάντα διαβάζω όλα τα αφιερώματα και τα άρθρα σας . Όλα είναι καμωμένα με μεράκι.

stratos kalantzis είπε...

Γιώργο σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, μόνο το μεράκι μας βάζουμε εδώ και ζητάμε τη δική σας συμμετοχή όποτε κάτι που γράφουμε σας εμπνέει.

Δημοσίευση σχολίου