RSS

Bonus episode: Michael Jordan to the Max



Το 3-ponto.blogspot βγάζει στον αέρα ένα νέο επεισόδιο σχετικά με την καριέρα του μεγαλύτερου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών , του αξεπέραστου Μάικλ Τζόρνταν.


Michael Jordan to the Max : πρόκειται για ένα Αμερικανικής παραγωγής ντοκιμαντέρ όπου προβλήθηκε απ' την IMAX το 2000. Το φιλμ μιλάει για την ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν , εστιάζοντας κυρίως στα playoffs του 1998. Αφηγητής του ντοκιμαντέρ είναι ο Laurence Fishburne.

Οι Phil Jackson, Doug Collins, Bob Costas, Bill Murray, Ken Griffey, Jr., Steve Kerr, Spike Lee, Willie Mays, Stan Musial, Ahmad Rashad, and Pat Riley είναι μόνο μερικοί απ’ όσους θα παρελάσουν απ’ το φιλμ.

Bonus: Για να γιορτάσουμε (αν και απομένουν λίγα ακόμη επεισόδια) το τέλος της σειράς «Michael Jordan Legacy» η οποία σ(μ)ας κράτησε συντροφιά ολόκληρο τον χειμώνα , σας προσφέρουμε ένα μικρό δώρο. Σαν ένα ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι!

Στείλτε μας στο 3pontoblogspot@gmail.com το όνομά σας και ποιο παιχνίδι του Michael Jordan θα θέλατε να έχετε στην συλλογή σας. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί απ’ το blog (μέσω μιας κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ανάρτηση του τελευταίου επεισοδίου μεταξύ των bloggers) και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του μέσω mail ώστε να μας δώσει την διεύθυνσή του για να το παραλάβει στο σπίτι του (με δικά μας έξοδα).

Υ.Γ 1). Το αρχείο μου είναι γεμάτο από αγώνες του Air και δεν νομίζω να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις προτιμήσεις σας. Εκτός και αν μου βάλετε πραγματικά δύσκολα και μου ζητήσετε π.χ. το exhibition game του ’89 με τους Bucks ή τον δεύτερο κολεγιακό αγώνα της καριέρας του. Τότε μάλλον δεν θα μπορέσω...

Υ.Γ. 2) Το να ζητάω έναν και μόνο αγώνα του Μάικλ είναι εξαιρετικά δύσκολο και το ξέρω. Εγώ απ’ τον εαυτό μου θα επέλεγα το Game 5 NBA Finals 1997.

Εσείς;









Στο επόμενο επεισόδιο: Από "Air" Jordan , "Ground" Jordan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου