RSS

Δέκατο έκτο επεισόδιο: Jordan rides the bus



Το 3-ponto.blogspot βγάζει στον αέρα ένα νέο επεισόδιο σχετικά με την καριέρα του μεγαλύτερου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών , του αξεπέραστου Μάικλ Τζόρνταν.



Η ομάδα παραγωγής που επιμεληθήκε το Once a brother (Vlade - Drazen), ESPN 30 for 30 , αυτή την φορά ασχολείται με την χρονιά του Τζόρνταν στο baseball. Ο Ron Shelton (white men can't jump) έχει την σκηνοθετική επιμέλεια του ντοκυμαντέρ.

όταν υπάρχει στο internet ένα τέτοιο διαμάντι , τα λόγια είναι περιττά. Αυτή τη φορά επέλεξα να μην γράψω. Το έκανε η κάμερα του Shelton για εμένα.
Είμαι απόλυτα σίγουρος πως το ντοκυμαντέρ θα σας εντυπωσιάσει.όπως και εμένα.








Επόμενο επεισόδιο:Ένας πρώην συμπαίκτης του παίρνει εκδίκησή...
(Για να τιμήσουμε τον Air που θα κλείσει τα 48 του σε 8 ημέρες , το επόμενο επεισόδιο θα αναρτηθεί στις 17/2, ημέρα Πέμπτη.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MJ + Baseball = Μεγάλο ξενέρωμα

Nasos είπε...

Τότε ήταν που ηρέμησε λίγο, γιατί στο baseball έφαγε μεγάλη ήττα όσο κι αν προσπάθησε. Και κατάλαβε ότι σε κάποια πράγματα όσο και να το παλέψεις δεν κάνεις προκοπή.

Γιατί τόσα χρόνια έκραζε τους συμπαίκτες του, ότι δεν παίζουν τέλειο μπάσκετ επειδή και καλά δεν προσπαθούν αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαια η δουλεια ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ σ αυτο το αφιερωμα...Θ αηθελα αν γινεται να μας βρεις το espn 30 for 30 winning time Reggie miller vs the Knicks...Ειναι για μενα το καλυτερο μπασκετικο ντοκιμαντερ που εχει βγει

Δημοσίευση σχολίου