RSS

Ψηφοφορία Ντέρμπι



Κατ' αρχήν να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες στους αναγνώστες του 3-ponto.blogspot.com. Μια χρονιά που ξεκινάει μπασκετικά ουσιαστικά με το ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ. Για να ζεσταθούμε λίγο, θα θέλαμε το δικό σας προγνωστικό για το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τετάρτης, στη σχετική ψηφοφορία που έχουμε ανεβάσει, με την ευχή να εκτυλιχθεί σε κόσμια πλαίσια και να αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

Nasos είπε...

Αν και Ολυμπιακός, πολύ φοβάμαι ότι θα νικήσει ο Παναθηναϊκός. Όχι τόσο λόγω διαιτησίας (δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτά τα πράματα...), όσο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι έχει καλύτερο χαρακτήρα σε αυτά τα παιχνίδια, συνολικά είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση φέτος, παίζει εντός έδρας.

Και κυρίως επειδή ο Ολυμπιακός έχει δείξει... συνέπεια στο φετινό προβληματικό του πρόσωπο στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια.

Τουλάχιστον αυτή τη χρονιά ας μην έχουμε τις κλασικές αθλιότητες με τις ρίψεις αντικειμένων και τις διακοπές του αγώνα (που πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν, γιατί οι "πράσινοι" θέλουν να ξεσπάσουν κάπου μετά από όσα γίνονται στην μπάλα και τους αγώνες που έχουν χάσει λόγω κεκλεισμένων).

Ακόμα περισσότερο με στεναχωρεί που πρέπει να φτάσουμε μέσα Γενάρη για να δούμε ένα παιχνίδι της προκοπής...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟ είναι φορμαρισμένος, αλλά την άλλη ομάδα προπονεί ο Ντούντα, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.

Δημοσίευση σχολίου