RSS

Η τελευταία ανάρτηση της χρονιάς - Ένα μεγάλο ευχαριστώ


Μπαίνοντας στην τελευταία μέρα του χρόνου, θα μου επιτρέψετε να καταχραστώ τον χώρο του blog για ένα εντελώς προσωπικό σχόλιο το οποίο συμπυκνώνεται σε μια λέξη "Ευχαριστούμε". Νομίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλων των ιδρυτών του συγκεκριμένου blog όταν θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, μα όλους, όσοι βρήκαν χρόνο να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας, να διαβάσουν τις αναρτήσεις μας, να τις σχολιάσουν συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία και στην ανάπτυξή της.
Είναι πάντα ωραίο να κάνεις κάτι που γουστάρεις, γιατί το αισθάνεσαι και σε εκφράζει και εγώ και τα υπόλοιπά παιδιά κινθήκαμε ακριβώς πάνω σε αυτή την γραμμή, μην επιδιώκοντας ποτέ καμία προβολή ή αναγνώριση, απορρίπτοντας μετά βδελυγμίας οποιαδήποτε μορφή οίησης ή απόρριψης γνώμης αντίθετης ή διαφορετικής, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να εκφράσουμε την γνώμη μας εν σχέσει με το μπάσκετ που τόσο αγαπάμε παίρνοντας ως αφορμή έναν κοινο σύνδεσμο: το ΤΡΙΠΟΝΤΟ. Ακόμα και έτσι όμως είναι ακόμα ωραιότερο όταν η -όποια καλή λιγότερο ή περισσότερο- προσπάθειά σου έχει έστω ένα μικρό αντίκρυσμα, βρίσκει ένα έρεισμα και τελικά ανακαλύπτεις και άλλους "τρελλούς" εκεί έξω, βιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους στίχους των Κατσιμιχαίων "συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλλα". Σας ευχαριστούμε για την καθημερινή αυτή συγκατοίκηση, μας δίνει δύναμη και κίνητρο να προσπαθούμε περισσότερο, να ενδιαφερόμαστε περισσότερο, να θέλουμε να βελτιωθούμε πιο πολύ, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να προκαλούμε το ενδιαφέρον σας.
Εξάλλου, όπως νομίζω είναι εύλογα αντιληπτό σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, είμαστε όλοι νέοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι -κάποιοι ήδη με οικογένεια, άλλοι σε διαδικασία να αποκτήσουν-και τον όποιο ελάχιστο χρόνο έχουμε είτε καθημερινά είτε τα Σαββατοκύριακα προσπαθούμε να τον αξιοποιήσουμε ασχολούμενοι με το blog. Με άλλα λόγια δεν κρύβονται πίσω από αυτήν την προσπάθεια "επαγγελματίες" του είδους, μύστες της δημοσιογραφίας με πρόσβαση στα άδυτα ομάδων, παιχτών, πληροφοριών, παρά μόνο "πρώην πιτσιρικάδες" με πολλές εργατοώρες σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα Αθήνας και επαρχίας, με ράφια γεμάτα παλιά τεύχη του ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ, με μεράκι για την "σπυριάρα μπάλα" που έχουν ανάγκη την δική σας συμμετοχή και παρουσία καθώς αυτή ακριβώς η συμμετοχή και παρουσία είναι η δυναμική του συγκεκριμένου εγχειρήματος.
Για άλλη μια φορά επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω όλους, να σας ευχηθώ καλή χρονιά για το νέο έτος με πολύ και καλό μπάσκετ και να σας υποσχεθούμε ότι όσο μπορούμε θα είμαστε εδώ κάθε μέρα να ζητάμε την παρέα σας, την προσοχή σας, να μας επισημαίνετε τα λάθη και τις παραλείψεις μας, να διεκδικούμε τα όποια καλά σας λόγια και να προσπαθούμε να "διαστείλουμε" κάθε φορά λίγο περισσότερο την δυναμική, την ένταση και την ποιότητα της ιστοσελίδας και των γραφομένων της.
Στράτος Καλαντζής

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Nasos είπε...

Ευχαριστούμε κι εμείς! :)

Καλή χρονιά σε όλους και ό,τι καλύτερο για το 3-ponto.

Δημοσίευση σχολίου