RSS

Τι περιμένω από την νέα σαιζόν....

Με την νέα σαιζόν να ευρίσκεται επί θύραις, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας το τι διαφορετικό - σε σύγκριση με την προηγούμενη - περιμένω να δω εν σχέση με τους παίχτες, τις ομάδες, τους προπονητές όχι μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωλίγκα και στο ΝΒΑ. Η αρίθμηση χρησιμοποιείται για λόγους ευκολίας και επ' ουδενί δεν είναι ενδεικτική της βαρύτητας του κάθε "στοιχήματος" της νέας χρονιάς. Θα το εκτιμούσα αν ο οποιοσδήποτε συμπλήρωνε τυχόν παραλείψεις μου.
1) Το μπάσκετ που θα παίξει ο ΟΣΦΠ κάτω από την μπαγκέτα του Ντούντα και κατά πόσο ο Σπανούλης θα μπορέσει να προσαρμοστεί στα όποια νέα - αγωνιστικά και μη- δεδομένα μετά από σχεδόν μια 5ετία με την πράσινη φανέλα
2) Θα αλλάξει ο Ζοτς το πετυχημένο μοντέλο των τελευταίων ετών και αν ναι, πόσο εύκολα αυτές οι αγωνιστικές αλλαγές θα..μετουσιωθούν σε κούπες??
3) Τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ομάδας, προκειμένου να πάρουμε έστω μια γεύση σχετικά με την αγωνιστική φιλοσοφία με την οποία θα βαδίσουμε τα επόμενα χρόνια.
4) Τι θα γίνει με το Μαρούσι...
5) Την σπαζοκεφαλιά που ο ίδιος δημιούργησε και καλείται να λύσει στην Μαδρίτη ο Μεσίνα με όλους αυτούς που μάζεψε εκεί. Ο Μουρίνιο πάντως φαίνεται να τα καταφέρνει καλύτερα στην πρώτη του χρονιά.
6) Θα γυρίσει ο Ρούντι στην Μπάρτσα κάνοντάς την - ίσως - το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την Ευρωλίγκα??
7) Τις επιδόσεις του Σόφο στην Μακάμπι. Αν ο Μπλατ του βρει το κουμπί του, βλέπω το Nokia Arena να αποθεώνει τον "χοντρό" κάθε φορά που θα βρίσκεται στο παρκέ.
8) Τον Βουγιόσεβιτς στην CSSKA. Μέγιστος προπονητής-δάσκαλος αλλά τώρα οι απαιτήσεις και οι παίχτες που θα χειριστεί δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα αντιμετώπιζε και χειριζόταν στην Παρτιζάν.
9) Τον Σακ με την φανέλα των Σέλτικς...
10) Την τριανδρία των Heat..
11) Την επιστροφή (??) του Γιάο Μινγκ έστω και για 24 λεπτά κάθε παιχνίδι.
12) Τον Κώστα Παπανικολάου να αναδεικνύει το - πολυεπίπεδο όπως λέγεται - ταλέντο του μέσα από το σύνολο.
13) Την επόμενη ομάδα του Σάρας
14) Την ανάδειξη του Πάου Γκασόλ ως πραγματικού MVP σε περίπτωση που η ομάδα του φτάσει στους τελικούς πάλι και όχι του "αμερικάνικου προτύπου - αγαπημένου παιδί των Media, Στερν και διαφημιστών" Kobe Bryant. Κ ας είναι ευρωπαίος.
15) Ελλάδα - Ισπανία στο επόμενο Ευρωμπάσκετ με διαφορετικό και δίκαιο νικητή στο τέλος.
16) Τα παρακάλια του Ζοτς στον θεό του...μπάσκετ να μην τραυματιστεί ο 3D, γιατί τα πράγματα θα σκουρύνουν πολύ...
17) Περιστέρι-Πανελλήνιος -Άρης ή μηπως.....Κολοσσός για τετράδα???
18) Λέικερς ή Σέλτικς το 18ο πρωτάθλημα??
19) Σπανούλης vs Διαμαντίδης και όποιος αντέξει..
20) Και όπως είναι φυσικό και επόμενο αφιερώματα, άρθρα, απόψεις, βιντεάκια, σχόλια, συμφωνούντες και διαφωνούντες, συμμετέχοντες, αναρτήσεις, αναλύσεις από όλους τους συνεργάτες του blog.
Αναμένω τα σχόλιά σας σχετικά

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 σχόλια:

colonel gomelsky είπε...

1)Μπασκετικά πρόβλημα προσαρμογής δεν θα έχει ο Σπανούλης. Ίσως αποκτήσει πρόβλημα "αποδυτηρίων" αν πάει να υπερκεράσει τον Μίλος και τον ακριβοπληρωμένο βετεράνο.

2) Το μοντέλο του ΠΑΟ θα αλλάξει σίγουρα. Αλλιώς μιλάμε για σίγουρη αποτυχία. Άλλα υλικά = άλλο φαγητό.

3) Γιαννάκης, Μπαρτζώκας και Ιτούδης κατ εμέ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάμε σε Έλληνα.

6) Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον θα είναι η συνύπαρξη με τον Ναβάρο. Στην Ισπανία υπάρχει ο Παού και το θέμα ηγεσία δεν τίθεται επί τάπητος. Στην Μπάρτσα;

10) Πολλά με λίγα. Αν το πάρουν δεν θα είναι και κατόρθωμα, αν το χάσουν θα είναι φιάσκο. Σαν να ποντάρεις 10.000.000 ευρώ σε ματς με απόδοση 1,10 και να μη σου κάθεται...

13) Παναθηναϊκός

14) Πραγματικός mvp ήταν και πέρυσι ο Παού. Τουλάχιστον για όποιον βλέπει μπάσκετ και δεν είναι πρωτοξάδερφος του Γαλάνη.

colonel gomelsky είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ:

Θα πρότεινα να αναρτησετε ένα ποστ με τα ονόματα που παραθέτετε για τους καλύτερους ευρωπαίους, ώστε πέρα από την ψήφο να μπορούμε να πούμε και δύο λόγια. Το λέω γιατί παρατηρώ πολλά παράδοξα στην ψηφοφορία.

Ανώνυμος είπε...

1}θα υπαρξει καλυτερη διαχειριση απ τον Ντουντα,σε σχεση με τον προκατοχο του..
2}Δεν νομιζω οτι θα δουμε δραματικες αλλαγες.
Στις επιθεσεις του μισου γηπεδου,θα δοθει & παλι βαρυτητα στο pick n' roll game,ομως ελλειψει Πεκοβιτς,δεν θα δουμε δημιουργια-εκτελεση sto low-post απο ψηλο,παρα ισως απ τα ψηλα G.
3)Το ζητημα δεν ειναι ποιος θα αναλαβει,αλλα αν θα διαχειριστει εν λευκω την ομαδα..
4)Οχι μονο τι θα γινει με το Μαρουσι,αλλα & με ολες τις ομαδες που αντιμετωπιζουν οικονομικες δυσκολιες & θεμα βιωσιμοτητας..
Απλα να εφαρμοστει οτι προβλεπεται..
6}Ο GM των Μπλειζερς Ριτς Τσο,σε ερωτηση δημοσιογραφου για το αν προτιθενται οι Μπλειζερς να αποδεσμευσουν τον Ρουντι,προκειμενου να γυρισει κοντα στην οικογενεια του & σε ενα στυλ,που ταιριαζει καλυτερα σ'αυτον,η απαντηση του ηταν κατηγορηματικη:It's not an option...
7}Πιστευω ακραδαντα οτι ο Μπλατ θα αξιοποιησει τον Σοφο..
Θα ηθελα να αναλαβει την Εθνικη μας ο Μπλατ.
8}Ο χοντρος εχει ακομη κινητρα...& αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο,απ το να αγωνιστει σε μια ομαδα που θα κανει πρωταθλητισμο & θα του δωσει την ευκαιρια να κερδισει ενα ακομη δακτυλιδακι..
Νομιζω οτι εχει καταννοησει πληρως τις απαιτησεις που θα υπαρξουν απ'αυτον,καθως & τον ρολο που θα του ανατεθει.
9}Η τριανδρια στα χαρτια ειναι πανισχυρη...περιστοιχισμενη μαλιστα απο ενα παρα πολυ καλο σαπορτινγκ καστ.
Εγω 2 πραγματα θελω να δω:
α}Ποσο θα χρησιμοποιηθει ο Λεμπρον στη θεση του PG...& αν θα αναλαβει ο Πατ Ραιλι,σε περιπτωση που ξεκινησουν οι Χιτ ''μουδιασμενα''..
14 & 18)Το ενστικτο & η επιθυμια μου λενε,πως οι Μπλειζερς θα επικρατησουν στη Δυση..
Ομαδα που εσπασε τα κοντερ στα...απουσιολογια λογω τραυματισμων & που μπορεσε να ειναι παρα πολυ ανταγωνιστικη,μονο ενα πραγμα με κανει & αναρωτιεμαι:Αν δεν υπαρξουν τοσοι(& σοβαροι),τραυματισμοι,μεχρι που μπορουν να φτασουν?
GO BLAZERS!!

Bullet

colonel gomelsky είπε...

@bullet

Και από τα λόγια των Ζοτς-Ιτούδη, αλλά και από την στελέχωση του ρόστερ νομίζω είναι εμφανές ότι ο ΠΑΟ φέτος θα τρέχει. Αν θα το κάνει αποτελεσματικά είναι άλλο ζήτημα και θα το δούμε στην πορεία.

Ανώνυμος είπε...

τετράδα περιστέρι-πανελλήνιος-άρης-κολοσσός? και ο ΠΑΟΚ? φαντάζομαι τον κατατάσσεις τρίτο εύκολα???? ...

Δημοσίευση σχολίου