RSS

Τυχαίο?? Δε νομιζω..

Σιγουρα δεν είναι τυχαίο το παρακάτω αποτέλεσμα και δειχνει πολλά και για την ποιότητα της Μπαρτσελόνα αλλά και για την μπασκετική απόσταση μεταξυ των 2 ηπειρων:

Απο το Sport 24:

"Υπερπρωταθλήτρια" κόσμου η ΜπαρτσελόναΔημοσίευση: 08 Οκτ. 2010 00:12



Τα γυαλιά στους Πρωταθλητές του ΝΒΑ έβαλε η Μπαρτσελόνα που στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης, επικράτησε των Λος Άντζελες Λέικερς με 92-88.
..

Ο Πιτ Μάικλ με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, "σκότωσε" του συμπατριώτες του με την πολύτιμη βοήθεια του Χουάν Κάρλος Ναβάρο (25 πόντοι) και ο Πάου Γκασόλ έφυγε ηττημένος αλλά και καταχειροκροτούμενος από το παρκέ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Οι "μπλαουγκράνα" έφτασαν στο +7 (86-79), 2' και 15'' πριν τη λήξη, αλλά οι Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν τα φάουλ και μείωσαν.


Η ψυχραιμία των Μάικλ και Ναβάρο από τη γραμμή όμως, έδωσε στους Ισπανούς την ιστορική νίκη, την οποία πανηγύρισαν δεόντως.
Ο Κόμπι Μπράιαντ έμεινε στους 15 πόντους με 2/9 δίποντα και 0/6 τρίποντα, ενώ όλη η ομάδα των Λέικερς είχε 0/14 τρίποντα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε 48 λεπτά παιχνιδιού, οι Λέικερς δεν σημείωσαν τρίποντο. Συγκεκριμένα αστόχησαν σε 14 προσπάθειες.


Τα δωδεκάλεπτα: 21-24, 45-44, 68-70, 92-88



Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Μάικλ 26, Μόρις 12, Βάσκεθ 10, Ναβάρο 25, Ρούμπιο, Εντόνγκ 2, Λόρμπεκ 3, Σάδα 3, Γκριμάου 2, Πέροβιτς 4, Λάκοβιτς 5



Λέικερς (Τζάκσον): Αρτέστ 10, Όντομ 12, Γκασόλ 25, Μπράιαντ 15, Φίσερ 12, Μπαρνς, Μπράουν 2, Μπλέικ 6, Βούγιασιτς 2, Ράτλιφ, Κάρακτερ, Ίμπανκς 4.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 σχόλια:

Gangster είπε...

92-88 το σκορ: 9+2=11 - 88 στις 8 Οκτωβρη:Μας κανει:
11888 Τυχαιο? Δε νομιζω..

kareem είπε...

Υπερβάλει λιγάκι με το υπερπρωταθλήτρια to sport24 κρίνοντας από ένα φιλικό!! Νομίζω οτι οι σοβαροί Lakers την έχουν την Barcelona για πλάκα όπως και οι περισσότερες ομάδες στο NBA.

Unknown είπε...

Διαφωνώ με τον φίλο Kareem και πιστεύω οτι πολυ ανετα στεκεται ευρωπαϊκή ομάδα επιπεδου μπαρτσελόνας στο NBA κι αυτό γιατι εδω δινουν εμφαση στη λέξη ομάδα οχι στα ατομικά προσόντα!!!

kareem είπε...

Δυστυχώς το αν έχω δίκιο εγώ ή ο φίλος Σάββας δεν θα το μάθουμε τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Μακάρι να μπορούσε να έπαιζε εκεί μια Ευρωπαϊκή ομάδα. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον έστω και ως πείραμα. Αλλά προϋπόθεση για το δίκαιο του πράγματοσ είναι να παίζει η Ευρωπαϊκή ομάδα στην φυσική της έδρα (λέγε με Ελλάδα λέγε με Ισπανία κτλπ). Λόγω κόστους των μετακινήσεων το σενάριο αυτό αγγίζει τα όρια του αδύνατου τουλάχιστον προς το παρόν.

Gangster είπε...

Και εγω πιστευω οτι η Μπαρτσελόνα εαν επαιζε στο NBA θα ηταν από τη μέση και πάνω στη Βαθμολογια

isiah είπε...

Εγώ παιδιά νομίζω θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Kareem...Η συχνότητα των αγώνων και οι μετακινήσεις θα σκότωναν οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή ομάδα...Αυτούσια ως είναι είναι δύσκολο να σταθεί στο NBA και η Barcelona και οποιαδήποτε ομάδα αντίστοιχου βεληνεκούς...Η διαφορά της Barca, αν υπάρχει, από Ολυμπιακό και ΠΑΟ είναι σημαντικά μικρότερη από τις αντίστοιχες με ομάδες..όπως οι Lakers που περνούν σχεδούν ίσο χρόνο σε αέρα και έδαφος...

Gangster είπε...

Ναι Isiah , γι ΄αυτο εχασαν οι Lakers προχτες...To μυαλο που χρειαζεται στο μπασκετ το εχουν πανω απο το κεφαλι.. στον αέρα..

isiah είπε...

Θα μπορούσαν να χάσουν και από τη Μπανταλόνα, Gangster, προ μίας 20ετίας...δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι η Μπανταλόνα θα μπορούσε να σταθεί στο NBA, ε?

Gangster είπε...

Δηλαδη πιστευεις οτι η Μπαρτσελόνα δε στεκεται στο NBA? ΕΙναι καλυτεροι οι Gkrizlies δηλαδη..

isiah είπε...

Πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί, όπως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά θα πρέπει να αλλάξουν άρδην τακτικές, νοοτροπίες και πολλές, πολλές όμως παραμέτρους που ενδεχομένως να μην έχουν καν σχέση με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. 'Οσο για τους Grizzlies, μήπως δεν είναι προφανής η βελτίωση του Marc Gasol που πήγε εκεί από ...τη Barcelona...και δεν αναφέρομαι στο ροστερ... π.χ. Rudy Gay (που χωρίς να του έχω αδυναμία δεν ον υποτιμώ)Tony Allen...Keny Thomas.....Νομίζω ότι είναι προφανής η βελτίωση όλων των Ευρωπαίων που πάνε στο NBA, πιάσουν δεν πιάσουν.....δεν λέει τίποτα αυτό??

Δημοσίευση σχολίου