RSS

Κρίση και στην Φαρμακοβιομηχανία??...

Παρατηρώντας το φετινό ρόστερ του Παναθηναικου, συμπεραίνω ότι μάλλον πρεπει να εχει το πιο φτωχο ρόστερ της τελευταιας 15ετίας ..
Είναι πραγματικά ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ομπραντοβιτς η διατηρηση των κεκτημενων στην Ελλάδα και η κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην Ευρώπη.Μπορεί το ρόστερ αυτό να ''χτυπήσει'' στα ισα την Μπαρτσελόνα μέσα στο σπίτι της ? Εκ πρωτης όψεος μου φανταζει αδυνατο..
Από το 1995 και μετα σε όλες τις θέσεις του ΠΑΟ έχουν παρελάσει πολυ μεγάλα ονοματα του Ευρωπαικου Μπάσκετ , τα οποία πάντα είχαν και τα ανάλογα Back up :

Στα Γκαρντ αναφερω χαρακτηριστικά:Γιαννακη,Μούλα,Τζεντιλε,Κατας, Σκοτ,Κουτλουαι,Λακοβιτς, Σπανουλη, Σάρας.
Στους Φοργουορντ παρελασαν μεγάλα ονόματα όπως των Γουίλκινς,Χριστοδούλου Μποντιρόγκα, Αλβερτη,Οικονόμου, Σισκαουσκας ,
ενώ στους ψηλους αναφερω τους Βρανκοβιτς,Ρατζα ,Ρεμπρατσα ,Παπαδόπουλο,Ροτζερς, Μιντλετον, Τομάσεβιτς.

Στο φετινό ρόστερ στα γκαρντ υπάρχει ο Διαμαντίδης στα 30 του και από πίσω τι? Καλαθης και Τεπιτς η απάντηση.. παίχτες που ακόμη δεν έχουν καταφέρει κάτι και καλουνται φέτος να αποδειξουν τι αξιζουν.
Στη Θεση 2 περαν του Νικολας ..το χαος , ενω ''χάθηκαν'' από το ρόστερ παίχτες σαν τον Σπανούλη και τον Σάρας.
Στο 3 αποκτηθηκε ο Σάτο (πολυ καλή κίνηση) και απο πίσω υπάρχει ο στάσιμος Περπερογλου.
Στους ψηλους υπαρχει ο 33χρονος Μπατιστ, ο 31χρονος Τσαρτσαρης, ο πτωτικός Φώτσης, οι άπειροι Βουγιουκας και Καιμακόγλου και ο Μαριτς που φάινεται πολύ δυσκολο να αντικαταστήσει τους ''εύκολους'' 20 πόντους του Πεκοβιτς.
Δυσκολο επίσης ειναι να αντικατασταθουν και οι πόντοι των Σπανουλη, Σαρας(στα καλά του).Οι τρεις τελευταιοι (Πεκο, Σπανουλης, Σαρας) προσεθεταν την τελευταια 3ετία ειτε σκοραροντας οι ίδιοι ειτε με ασσίστ 30-50 ποντους σε κάθε αγωνα..

Αβίαστα γεννιουνται ερωτήματα λοιπόν , όπως γιατί δεν κυνηγησε περισσότερο τον Σπανουλη, γιατί δεν μενει ο Σάρας , γιατί δεν κινήθηκε για τον Ρούντι..

Η φετινη χρονια θα είναι ένα προσωπικό στοιχημα για τον Ομπράντοβιτς ο οποίος φαίνεται να έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τον καταρτισμό του ρόστερ..Εκτός και εαν η οικονομική κρίση πέρασε και το κατώφλι της Φαρμακοβιομηχανίας των Γιαννακόπουλων...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου