RSS

Retro games: Για να γυρίσουμε και λιγο στα παλιά...

Σπανιο παιχνιδι, 1991 στο ΣΕΦ το μπασκετ γιορταζει τα 100 χρόνια απο τότε που το ανακάλυψε ο Νεϊσμιθ:
Μικτη Βαλκανιων vs Μικτη Ευρωπης
Πενταδα Βαλκανιων: Γκαλης , Γιαννακης, Κουκοτς, Πασπαλιε, Ρατζα...
Επίσης παιζουν οι Χριστοδουλου, Φασουλας , Σαβιτς, Ζντοβτς,Βιγιακαμπα, Μαρτιν , Σαν Επιφανιο,Μανιφικο,Ντακουρι, Μπρουναμοντι, Μπαζαρεβιτς..

To ΣΕΦ ειναι καταμεστο..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 σχόλια:

Nasos είπε...

Ήμουν εκεί! Το θυμάμαι! Οι μεγαλύτεροι Ευρωπαίοι παίχτες σε ένα παρκέ, σκέτο όνειρο.

Είχα δει όλους αγώνες του Ιωβηλαίου. Τη συγκεκριμένη μέρα πήγαινα στο ΣΕΦ και μέσα στον ηλεκτρικό έμαθα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια προς πώληση για το παιχνίδι. Όλοι οι θεατές είχαν πάρει προσκλήσεις ως δηλωμένοι εθελοντές για την ολυμπιάδα Αθήνα '96.

Τελικά κατάφερα να μπω μετά από διαπραγματεύσεις της... συνοδού θείας μου με τους αστυνομικούς στην είσοδο και το μπουκάρισμά μου με το έτσι θέλω (15 χρονών πιτσιρίκι)!

Φοβερό παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Μυθικό ματς!!! Εγώ ήμουν λίγο μικρότερος τότε και δεν ήμουν εκεί... Όμως το θυμάμαι το παιχνίδι και...ανατριχιάζω βλέποντας πάλι πλάνα με τα ιέρα τέρατα που συμμετείχαν!! Στη μικτή Ευρώπης αγωνιζόταν επίσης ο Αντονέλο Ρίβα. Έχουμε λοιπόν τους 17 από τους 24!! Μπορεί κΑποιος να βοηθήσει για το ποιοί ήταν οι υπόλοιποι 7 ??

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη ματσαρα για το Ιωβηλαιο το 1991, το εχω ολοκληρο! Αν εχει καποιος τα ματς της Εθνικης στο Ιωβηλαιο τοτε παρακαλω ας τα ανεβασει.Ειναι τοσο σπανια!

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικό παιχνίδι!!!
Νομίζω πως άξιο αναφοράς σε αυτήν την κατηγορία των retro games,είναι το Άρης-ΑΕΚ το 1998.Ο γνωστός τελικός κυπέλλου,όπου ο Άρης(δίχως διοίκηση,με 2 παίχτες να έχουν αποχωρήσει,με υπηρεσιακό προπονητή,με οικονομικά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα,απλήρωτους τους καλαθοσφαιριστές),να κερδίζει την ΑΕΚ του σιχαμένου ''Ξανθού'' και να σηκώνει το κύπελλο!
Άξια αναφοράς φυσικά,η συνέντευξη τύπου του καθηγητή της αλητείας,και η διακωμώδηση από τους ΑΜΑΝ!

Δημοσίευση σχολίου