RSS

E-E-Eερχεται......


Όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ ξέρουμε τα πάντα για τον καλύτερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Πόσους πόντους έβαλε , πόσα πρωταθλήματα πήρε , πόσες φορές βγήκε MVP. Γνωρίζουμε τα πάντα για τα κατορθώματά του μέσα στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου; Για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες , την διαμάχη με τον Κράουζε , τις αποφάσεις για τα διαφημιστικά και τόσα άλλα; Πολύ λίγα , φαντάζομαι. Το 3-ponto.blogspot.com πιστό στα αφιερώματα-ρετρό που το καθιερώνουν στις συνειδήσεις των φιλάθλων της πορτοκαλί θεάς ξεκινά την μελέτη του στον MICHAEL JORDAN. Σε αυτή δεν θα υπάρχουν στατιστικά. Μόνο ιστορίες . Ιστορίες που θα ξεκινούν απ’ την τελευταία του χρονιά στο γυμνάσιο το μακρινό 1980.

Όπως καταλαβαίνετε το αφιέρωμα θα είναι αρκετά μεγάλο και δεν θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες. Μπορεί να πάρει και μήνες. Περίπου κάθε εβδομάδα θα υπάρχει και ένα post που θα περιγράφει και μια χρονιά του.

Το ταξίδι με τον «Αέρινο» θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Παρακαλώ δέστε τις ζώνες σας….


Πηγές: Αρκετά βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Jordan. Ενδεικτικά θα αναφέρω τα εξής: Playing for keeps (κυρίως) , Jordan’s Rules , Second coming, The year of the bull,Michael Jordan biography , When nothing else matters, άρθρα από Sports Illustrated και Slam. To υλικό είναι τεράστιο και θα προσπαθήσω να τα συνδέσω φτιάχνοντας μια ωραία ιστορία.

Θα είναι η δική μας «τηλεοπτική σειρά» που θα μας συντροφεύει το χειμώνα. Ελπίζω να μας αρέσει!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

basketikos είπε...

Drazen περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο επεισόδιο!

Gangster είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου