RSS

Ξανα-ψηφίζουμε τους καλύτερους

Το 3-ponto.blogspot.com αποφάσισε λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας των τελευταίων ημερών να ξανανοίξει την ψηφοφορία για τους καλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες που εμφανίστηκαν ποτέ προκειμένου να εξασφαλιστεί μεγαλύτερο στατιστικό δείγμα για την εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων. Θα θέλαμε και θα εκτιμούσαμε τη συνεισφορά όλων ώστε να αναδείξουμε την καλύτερη Ευρωπαϊκή πεντάδα όλων των εποχών.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

kareem είπε...

Ωραία η ιδέα σας αλλά λείπουν πολλά μεγάλα ονόματα και καλό θα ήταν να βάλετε και μια επιλογή άλλος με την δυνατότητα να γράψουν και άλλα ονόματα. Π.χ. που είναι ο Belov o Dalibagic o Kicanovic o Cosic και αλλοι πολλοι.

Gangster είπε...

Φιλε Kareem , σωστη η παρατηρησή σου.
Οι παιχτες που επιλεχθηκαν να ειναι στην φηφοφορία ειναι όσοι έκαναν καριερα από το 1985 και μετα και ειναι ειτε μελη του Hall of Fame έιτε μελη των 50 καλυτερων στην ιστορία της Euroleque. Επειδή όπως καταλαβαινεις οι περισσοτεροι συνεργατες στο Blog μεγαλώσαμε την εποχή του ''Τριποντου'' δεν εχουμε δει με τα ματια μας αυτούς τους μεγαλους παιχτες που αναφερεις παραπάνω και δεν μπορουμε να κρίνουμε .Όμως ετσι αποκλειουμε την αντικειμενικη ψηφο μιας γενιας που σημερα ειναι 40-60 χρόνων και αυτό δεν ειναι σωστό.Εχεις δίκιο λοιπόν , η ψηφοφορία θα επρεπε να αναφερει οτι προκεται για παίχτες από το 1985 και μετα .

Δημοσίευση σχολίου