RSS

Σε χρειαζόμαστε, μας χρειάζεσαι. Γιατί να το σκεφτόμαστε;

Λίγο πριν μπούμε στα καθ’ ημάς και φάμε τα μουστάκια μας με τους μεν και τους δε, ας ρίξουμε μια τελευταία ματιά  στην «επίσημη αγαπημένη» που τόσο μας πονάει τα τελευταία καλοκαίρια…Έχοντας αφήσει τον χρόνο να γιατρέψει τις πληγές, είναι η κατάλληλη ώρα να συζητήσουμε για την γαλανόλευκη.

Ο «νονός»
Αν θεωρήσουμε (και σωστά) πως το πράγμα βρωμάει απ’ το κεφάλι επιβάλλεται να στρέψουμε την προσοχή μας στο «νονό». Χωρίς να θέλουμε να του στερήσουμε τίποτα απ’ όσα πέτυχε (σε παρασκηνιακό επίπεδο) τα προηγούμενα χρόνια (αν και θυμάμαι παλαιότερα οι Γιουγκοσλάβοι και τώρα οι Ισπανοί να μας παιρνούν πριονοκορδέλα άρα οι περίφημες διασυνδέσεις του νονού δεν ήταν όσες ο κύκλος του θέλει να διαφημίζει), έχει αργήσει να.. αποσυρθεί. Είναι φανερό πως η δύναμη που νομίζει πως ακόμη έχει, δεν την έχει. Είναι φανερό πως οι μεθόδοι που ακόμη νομίζει πως μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα, δεν φέρνουν. Είναι φανερό πως οι «αυλικοί» του αναδύουν μπόχα και δυσωσμία που – επιτέλους – ενοχλεί.
Είναι φανερά όλα αυτά σε εμάς. Όχι σε εκείνον.  
(συχνά τον παρομοιάζω με τον δικτάτορα Φράνκο της Ισπανίας. Να σας θυμίσω τι έπρεπε να γίνει για να αφήσει την εξουσία ο Φράνκο;;;)
 Ο «χοντρός»
Τον απαξιώσαμε για τα καλά τον Ιταλό και η αλήθεια είναι πως δεν του άξιζε (σε τέτοιο βαθμό). Πράγματι έχασε τον έλεγχο του ρόστερ. Πράγματι δεν ήξερε ο κάθε παίκτης τον ρόλο του (ο Σπανούλης κάτι προσπάθησε να πει επ’ αυτού). Πράγματι δεν προετοίμαζε αλλά και δεν διάβαζε σωστά τους αγώνες.
Να σας πω την αλήθεια τα ίδια έβλεπα και τα προηγούμενα καλοκαίρια με Καζλάουσκας και Ζούρο. Και επειδή είμαι της άποψης πως οι παίκτες κάνουν τον προπονητή (όσο και αν ο περίγυρος θέλει να με πείσει για το αντίθετο), μάλλον οι δικοί μας τον έκαναν πιο «μυρωδιά» απ’ όσο πραγματικά είναι.
Ο Hoopfellas πρότεινε τον Β. Αγγέλου για πρώτο. Το βρίσκω αρκετά τολμηρό και επειδή είμαστε στο Ελλάντα είμαι σίγουρος πως εξαιτίας του βεβαρημένου κόκκινου παρελθόντος , οι απέναντι θα τον περιμένουν με το πιστόλι στον κρόταφο. Φυσικά το ίδιο θα γινόταν αν πχ ο Ιτούδης έπαιρνε το χρίσμα.
Εγώ είμαι της λύσης Γιαννάκη. Τον εκτιμώ βαθύτατα, αναγνωρίζω πως στον Ολυμπιακό δεν αξιολογήθηκε σωστά, είμαι σίγουρος πως το ρόστερ που κάθε χρόνο του έφτιαχναν οι Αγγελοπουλαίοι δεν ήταν «του γούστου» του. Δεν έπαιζαν το μπάσκετ που ξέρει να διδάσκει. Και παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός ξαναγιγαντώθηκε επι των ημερών του. Τον προτιμώ στην Εθνική για να ξαναδώ όλα όσα μου έλειψαν: το πάθος, την πίστη σε ένα σκοπό, να αγωνίζεται σαν ομάδα-γροθιά, να βλέπω μια ξεκάθαρη τακτική. Σίγουρα τα προβληματάκια του θα τα έχει στην επίθεση (ποτέ δεν ήταν το φόρτε του Δράκου τα επιθετικά plays / έγινε ξεκάθαρο τη σεζόν ’09-‘10) αλλά  μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Εξάλλου, αν δεν λέγεσαι Ισπανία, στις μέρες μας επιτυχία χωρίς επίθεση κάνεις. Χωρίς άμυνα, όχι. Όσο για τον πόλεμο που θα δεχθεί  αναρωτιέμαι τι παραπάνω μπορούν να του κάνουν. Ο δράκος είναι  μαθημένος στα δύσκολα, άκουσε τα πάνδεινα όσο ήταν στον Ολυμπιακό,  μπορεί να τα βάλει με τον οποιοδήποτε. Τις βουτιές στο παρκέ φορώντας το 6 να θυμηθείτε φτάνει.
(όλη την παραπάνω παράγραφο διαγράψτε την. Όσο υπάρχει ο νονός στην εξουσία ο Γιαννάκης δεν λογίζεται ως λύση).
 «Τα παλιόπαιδα»
Είμαι υπερ της ανανέωσης. Γιατί όχι και ριζική. Απ’ τα «παλιόπαιδα» να μείνει ο Σπανούλης (για να ηγείται του συνόλου) τον Μπουρούση ως λύση. Και η γενιά του Βελιγραδίου να σταματήσει κάπου εδώ. Ο «χαϊδεμένος των δημοσιογράφων» και ο Φώτσης έδωσαν πολλά. Ο Μαυροκεφαλίδης έχασε την ευκαιρία του. Εκτός από προσόντα πρέπει να έχεις και «κότσια». Του Περπέρογλου το λέει η καρδιά του αλλά ο Βασιλειάδης είναι καλύτερος.  Τους ευχαριστούμε, πραγματικά,  αλλά η συνεισφορά τους πρέπει να τελειώσει εδώ. Ο Αντετουκούμπο, ο Γιάνκοβιτς να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Να γεμίζει το κεφάλι τους με παραστάσεις.  Το μπάκορτ του Ολυμπιακού να κρατάει τα γκέμια. Αν το περιβάλλον του Παναθηναϊκού καταφέρει και βάλει μυαλό στον Παπά,  καλοδεχούμενος και αυτός. Οι Καλάθης (υπαρχηγός) και Κουφός να πειστούν πάση θυσία να φορέσουν τα γαλανόλευκα. Να νιώσουν την Εθνική σαν ένα project εξέλιξης (αγωνιστικής-οικονομικής).  Το σχέδιο χρειάζεται έμπειρους διαπραγματευτές και όχι άπειρους όπως οι Λημνιάτης και Παπανικολάου (που καλές προθέσεις είχαν όταν ανέλαβαν να πλησιάσουν τα «Αμερικανάκια» αλλά τον τρόπο δεν ήξεραν).
Και κάτι ακόμα: είναι έγκλημα να μην καλείται ο Βασιλειάδης. Θυμάμαι πόσα καλά χρόνια του Κορωνιού έχασε η Εθνική μας (με το να καλεί τον Κακιούση και τον Μπακατσιά και τον «past the prime» Παταβούκα) και διαπιστώνω πως η ιστορία επαναλαμβάνεται.  Δύο διοργανώσεις μπορεί να παίξει (29αρης είναι) πριν το σώμα του αρχίσει να «δυσανασχετεί».


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Drazen όλα καλά αλλά δεν συμφωνώ ότι ο Βασιλειάδης είναι καλύτερος από τον Περπέρογλου, ο τελευταίος εκτός του ότι έχει πιο πλούσιο επιθετικό ρεπερτόριο και είναι πιο δημιουργικός είναι και πιο αξιόπιστος και σταθερός στο σουτ, δεν περιμένεις να είναι στην μέρα του και να βρει ρυθμό.Στην άμυνα και οι δύο να έχουν μειονεκτήματα αλλά ακόμα και εκεί ο Περπέρογλου έχει να παρουσιάσει αγώνες στους οποίους ήταν μαχητικός και αποτελεσματικός.

stratos kalantzis είπε...

@Drazen: συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες, ιδίως όσον αφορά την αλλαγή ηγεσίας σε διοικητικό επίπεδο και την εκ βάθρων αναδόμηση του ρόστερ της Ελληνικής Ομάδος.

Για τον προπονητή, πραγματικά δε ξέρω. Ξαναζεσταμένο φαγητό ο Δράκος. Αφ΄ης θα προσπαθήσουμε για ένα γενικό "restart" σε όλους τους τομείς, γιατί όχι και εκεί. Οι Γάλλοι έχουν τον ίδιο προπονητή πόσα χρόνια τώρα? Παρόλες τις αποτυχίες του των προηγουμένων ετών.

Θα ήθελα να δω κάποιον άλλο με φρέσκες ιδέες. Μπαρτζώκα? Πεδουλάκη? Με βοηθό τον Σφαιρόπουλο, τον Πρίφτη, τον Αγγέλου. Και δίπλα του έναν τεχνικό σύμβουλο -πείρα πάντα χρειάζεται- όπως τον Σούλη.

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα ξεβρωμίσει το Ελληνικό μπάσκετ απο την πράσινη μπόχα με όλα τα παρελκόμενα της (βαζελακόπουλο, αρδ, δημητράκη κ.τ.λ.), τότε μόνο θα δεί άσπρη μέρα και η Εθνική ομάδα...

levingston είπε...

είδαμε και την κόκκινη μπόχα φίλτατε back in the 90's ...Τέσπα η πρασινοκόκκινη μπόχα είναι η κατάρα του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Στο θέμα μας τώρα... και εγώ θα ήθελα να δω κάτι σε μπαρτζώκα πεδουλάκη στην εθνική με σούλη τεχνικό σύμβουλο...ο Γιαννάκης για μενα αποτελεί την τελευταία μεν καλή λύση δε...

Panagos είπε...

Η Ομάδα χρειάζεται προπονητή με ορίζοντα 3ετίας. Με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω πως οι Ολυμπιακού Αγώνες του 2016 είναι πολυ σημαντικοί ως στόχος και ιδανικοί ως το κλεισίμο του κύκλου των πιο έμπειρων αυτής της ομάδας (Σπαν, Ζήσης, Μπουρούσης). Οι σκέψεις για μη κλήση τους με βρίσκει κάθετα αντίθετο αφού δεν υπάρχουν ανάλογου βεληνεκούς έμπειροι αντικαταστάτες στις θέσεις τους, στις οποίες υπάρχει επίσης ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ηλικιακό κενό: guard και center κάτω από 30 και πάνω από 24 δεν υπάρχει ούτε για δείγμα*, οπότε πρέπει να δοθούν 2-3 χρόνια ωρίμανσης στα πολλά παιδιά που ακόμα ξεπετάγονται σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας (Καλάθης, Μάτζαρης, Σλου, Παπ, Κουφός) πριν αποχωρήσουν οι "μεγάλοι".

Μπλατ και λοιπούς ξένους τους αφήνω απ' έξω αφού δε νομίζω πως θα κολλήσουν σε επίπεδο νοοτροπίας και αντίληψης πραγμάτων και "ειδικών" συνθηκών (λέγε με Ομοσπονδία-Βασιλακόπουλος). Δοκιμάσαμε μια φορά με ξένο, δοκιμάσαμε και δεύτερη, τρίτη δε χρειάζεται. Σε τεχνικό επίπεδο, δεν είμαι σε θέση να κρίνω θα γελάνε και τα τσιμέντα...

Επιμένοντας ελληνικά λοιπόν θα ήθελα να δω επαναδραστηριοποίηση του Γιαννάκη σε ρόλο συνεκτικό ή εμβληματικό αν θέλετε, όχι όμως ως πρώτος προπονητής. Αν δεν υπάρχει θέση στο οργανόγραμμα με καθήκοντα σύνδεσης της Ομοσπονδίας με την Ομάδα, ας δημιουργηθεί τώρα με το Δράκο. Πρόεδρος δε μπορεί να γίνει αφού ο Βασιλακό είναι νέο παιδί ακόμα, αλλά για να είμαι ειλικρινής όταν έβλεπα τους Λιθουανούς και τους Ουκρανούς να έχουν στις τάξεις τους και πολύ κοντά στην ομάδα ανθρώπους σα το Σαμπόνις και το Βολκόφ, πρώτα ζήλεψα και μετά κατάλαβα πως κάτι δε κάνουμε σωστά. Κατανοώ πως υπάρχει θέμα ανάμεσα σε Γιαννάκη και Βασιλακόπουλο αλλά διάβολε είσαι 70+ ετών, έχεις χρόνο για μνησικακία και παραξενιές ή για να διασώσεις την υστεροφημία σου και τη κληρονομιά σου στο άθλημα;

Για πρώτο προπονητή δε ξέρω ποιόν να προτείνω αφού οι 2 καλύτεροι (Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης) μάλλον δεν είναι και επιλέξιμοι για τους λόγους που γνωρίζουμε όλοι υποθέτω. Σίγουρα πάντως βοηθοί παντελώς άπειροι όπως ο Λημνιάτης και ο Παπανικολάου περισσεύουν. Θα δεχθώ πως ένας επιλέγεται στα πλαίσια του προγράμματος ανάδειξης μελλοντικών στελεχών αλλά δυο είναι υπερβολή.

*εξαιρώ συνειδητά Σόφο-Βουγιούκα τους οποίους δε βλέπω και πολύ θερμούς στο μέλλον σχετικά με ό,τι αφορά στην Εθνική για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Drazen είπε...

Γιώργο,

Είδα αρκετά παιχνίδια του Βασιλειάδη τη χρονιά που μας πέρασε. Δεν είναι πια ο μονοδιάστατος σουτέρ που θυμόμαστε. Έχει εξελίξει το παιχνίδι του (αμυντικά – επιθετικά) και κυρίως έχει ωριμάσει μπασκετικά. Υπήρχαν βραδιές που το σουτ του δεν ήταν «εκεί» αλλά εκείνος έβρισκε τον τρόπο να βοηθάει αλλιώς την ομάδα του. Έχει δουλέψει πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Ο Κατσικάρης πρέπει να πιστωθεί ένα μέρος της όλης διαδικασίας. Κατά την γνώμη μου όσα μπορεί να προσφέρει ο Βασιλειάδης (επιθετικό ταλέντο, απειλή από μακριά ως απάντηση της ζώνης που ΠΑΝΤΑ μας παίζουν / κόβουν το pick n roll μη σεβόμενοι το μακρινό μας σουτ ) δεν τα έχει άλλος Έλληνας small forward. Αν χρειαστούμε ενέργεια, ταχύτητα κτλ υπάρχει ο Παπανικολάου. Ο συνδυασμός Βασ-Παπ είναι αυτό που λένε versatile forward.

Strato,
Οι Πεδουλάκης και Μπαρτζώκας όσο βρίσκονται στις ομάδες που είναι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουν στον πάγκο της Εθνικής. Για ένα καινούργιο σύνολο όπως αυτό που – ενδεχομένως- να δούμε απ’ το καλοκαίρι και έπειτα θα έλεγα πως χρειάζεται ένας έμπειρος κόοουτς που να το έχει κάνει (δηλ να στήσει μια καινούργια ομάδα) παραπάνω από μία φορές. Η λύση Μαρκόπουλου είναι πάρα πολύ σωστή.

Ανώνυμε,

Οι βασιλακόπουλος - αρδ ήταν εκεί και το '05 και το '06. Βασικά είναι εκεί όσο καιρό θυμάμαι να βλέπω μπάσκετ. Οι αρδ απλά τότε ήταν λιγότεροι (γιατί υπήρχαν λιγότερες "σχολές δημοσιογραφίας" ) και ο κόσμος πιο ... ρομαντικός (ή και ανυποψίαστος αν θες)

όσο για την πράσινη μπόχα (του Δημητράκη) των τωρινών χρόνων είναι αναμεμιγμένη με την κόκκινη (του Σωκράτη) πιο παλιά . Θα φύγει ο πράσινος και θα έρθει ο κόκκινος κ.ο.κ. Φαύλος κύκλος...

Λέβινγκστον ,

φίλε εμείς τα λέγαμε συχνά απο εδώ άρα την άποψή μου την ξέρεις. Οι ομάδες της Θεσ/κης βγάζανε τα μάτια τους σιγά σιγά απο μόνες τους. Τα παραδείγματα πολλά (ίσως χρειαστεί να γραφτεί μια ξεχωριστή ανάρτιση) απλά οι αιώνιοι τους τελείωσαν. Τους αιφνιδίασαν αν θες.

Πανάγο,

με βρίσκουν σύμφωνο οι περισσότερες απόψεις σου. διαφωνώ στο θέμα του Ζήση και στον ρόλο του Δράκου ως διοικητικού ηγέτη. Για Ζήση νομίζω πως δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απαιτείται απο ένα μοντέρνο πόιντ. Για τον διοικητικό ηγέτη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παλέψουμε ΟΛΟΙ με τον τρόπο μας ώστε να αναλάβει δράση ο Γκάλης. Ο Γκάλης είναι απ' την ίδια στόφα με τον Μάικλ. Θυμάστε ποιά είναι η αγαπημένη λέξη του Τζόρνταν; "Πρόκληση".

Ο Νικ είναι σουπερ επιτυχημένος επιχειρηματικά (τουλάχιστον αυτο λέγεται) άρα ξέρει πως να διοικεί και τι χρειάζεται μία "επιχείρηση" για να θεωρηθεί επιτυχημένη. Και η Εθνική μία "επιχείρηση" έγινε. Εκτός και αν ακόμη πιστεύετε πως παίζουν για την φανέλα...

Φαντάζεστε το δίδυμο Γκάλη - Γιαννάκη στην Εθνική. Ποιός θα τολμούσε απ' τα "παλιόπαιδα" να μην ματώσει; Να μην αφήσει και την ψυχή του στο γήπεδο. Φαντάζεστε τα ωφέλη (οικονομικά - διαιτητικά - δημοσιες σχέσεις) που θα λαμβάναμε μόνο με την παρουσία αυτού του διδύμου;
όπως σωστά λες είναι βλάκες οι Λιθουανοί που δραστηριοποίησαν τον Σαμπόνις; Οι Ουκρανοί τον Βολκόφ;

αρα τι γράφω; αφού ο νονός δεν αφήνει την θεσούλα του....

Panagos είπε...

Drazen αναφέρομαι στο Γιαννάκη σε ρόλο (για την ώρα τουλάχιστον) ανάμεσα σε Βασιλακόπουλο και την Ομάδα, επομένως όχι σε ρόλο διοικητικό αλλά ενδιάμεσο. Δε νομίζω πως και ο ίδιος επιθυμεί αμιγώς διοικητικό ρόλο από τόσο νωρίς.

Ο Γκάλης έχει επιδείξει μια τάση για αποχή από ο,τιδήποτε προβεβλημένο και δημόσιο, δε νομίζω πως θα αλλάξει τώρα.

Ο Ζήσης στα 25-30 λεπτά που αναγκάστηκε να παίξει στη Σλοβενία ίσως φαίνεται ανεπαρκής ώρες-ώρες απέναντι σε αθλητικούς παίκτες. Είναι όμως εξαιρετικός ως μέλος μιας δυνατής 5αδας γκαρντ. Η ανεπαρκής αριθμητικά 3άδα γκαρντ που επιλέχθκηε έκανε πολλούς να φαίνονται χειρότεροι από ότι είναι, όχι μόνο το Ζήση.

stratos kalantzis είπε...

@Drazen: Διαφωνώντας με εσένα, συμφωνώ με τον Πανάγο. Ο Γιαννάκης είναι αδήριτη ΑΝΑΓΚΗ να επιστρέψει στα δρώμενα της Εθνικής μας ομάδος καθώς προσωποποιεί και συμβολίζει αξίες, ιδανικά και φυσικά τρόπο παιχνιδιού που αναζητούνται εδώ και καιρό.

ΟΧΙ όμως, κατά την ταπεινή πάντα γνώμη μου, ως προπονητής. Νομίζω ότι οι εξελίξεις, ιδίως στην προπονητική, τον έχουν ξεπεράσει και με τον ρυθμό που αυτές κινούνται χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ικανό να διαμορφώσει μια καινούρια δομή και στρατηγική παιχνιδιού.

Γνώμη μου, ελαφρώς εκ του πονηρού: Βάλε τον Γιαννάκη -αφού ο Γκάλης δεν ενδιαφέρεται- ως επικεφαλής της Ομοσπονδίας και άσε αυτόν να επιλέξει τον επόμενο προπονητή. Αν είναι πχ ο Άρτζι είναι η επιλογή του, ποιος θα τον ψέξει για αυτή? Οι "κόκκινοι" στους οποίους υπηρέτησε τόσα χρόνια? Αν είναι ο Μπαρτζώκας, η επίδειξη του Πρωταθλήματος Ευρώπης είναι αρκετή από μόνη της να κάμψει τις όποιες "πράσινες" αντιστάσεις. Θέλω να πω ότι ο Γιαννάκης είναι ο δικός μας Σαμπόνις και ως τέτοιον πρέπει να τον "χρησιμοποιήσουμε".

Ο Γιαννάκης μπορεί να αναδιοργανώσει εκ βάθρων όλα τα τμήματα της Ομοσπονδίας, να πάει μέχρι τα ανοιχτά γήπεδα να κάνει παιδομάζωμα, να αποτελέσει τη "σημαία" επανένωσης όλων των δυνάμεων του Ελληνικού μπάσκετ. Αν μιλήσει αυτός στον Καλάθη ή τον Κουφό, λέτε θα του αρνηθούν?

Δε διαφωνώ με την επιλογή ενός έμπειρου κόουτς, αλλά πέραν του Σούλη άλλον τέτοιο ικανό και δοκιμασμένο σε τέτοιο επίπεδο δε βλέπω. Προτιμώ έναν πετυχημένο σε κορυφαίο επίπεδο, συνεπικουρούμενο από ένα top-class προπονητικό επιτελείο.

Και επικεφαλής της προσπάθειας τον Δράκο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε levingston λυπάμαι αλλά μάλλον τα πράσινα γυαλιά σου δεν σε αφήνουν να δείς καθαρά. Στην "κόκκινη μπόχα" που λές, τα γραφεία της ΚΕΔ ήταν μαζί με τα γραφεία του Ολυμπιακού? Ο γιατρός του Ολυμπιακού ήταν και υπεύθυνος για το αντι-ντοπινγκ κοντρόλ? Ο Κόκκαλης πότε κατέβηκε με τα παντελόνια πεσμένα να την πέσει στους διαιτητές ή να κάτσει δίπλα στο παρκέ και να βρίζει χυδαία παίχτη του παο? Αστείο και μόνο να μιλάτε για "κόκκινη μπόχα". Απλά ανιστόριτοι ή μέρος της πράσινης μπόχας. Όσο για τον Drazen, είναι γνωστά απο καιρό τα πράσινα του αισθήματα οπότε δεν περίμενα να πεί κακή κουβέντα για το υπάρχον σύστημα. Βολεμένος του συστήματος είναι άλλωστε και αυτός...

levingston είπε...

Τα γυαλιά μου είναι ασπρόμαυρα... (Λεβινγκστον) πιστεύω να σε κάλυψα

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο και ακόμα χειρότερα φίλε levingston. Εσείς ζείτε για να μισείτε ΠΡΩΤΑ τον Ολυμπιακό και ΜΕΤΑ να αγαπάτε την ομάδα σας...

Υ.Γ. Και πριν πείς οτιδήποτε, απο Βόρεια Ελλάδα είμαι και ξέρω πολύ καλά πως λειτουργείτε σε οτι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό...

Δημοσίευση σχολίου