RSS

Greatest of All time Fantasy League

Ο Τσαρλς Μπάρκλι , ο Ρέτζι Μίλερ , ο ΜακΧέηλ , ο Κερ, ο Γουέμπερ και ο Σμιθ  σκέφθηκαν να παίξουν ένα All Time Fantasy League. Ο Έρνι Τζόνσον προσπάθησε να τους βάλει σε μία σειρά αλλά , ευτυχώς , δεν τα κατάφερε.
Όλη την ώρα πειράζουν ο ένας τον άλλον για τις επιλογές τους και το γέλιο δεν σταματά. Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική εκπομπή που αν την παρακολουθήσετε είμαι σίγουρος πως θα περάσετε καλά.
Εγώ γέλασα με την ψυχή μου.
Αφήστε που θυμήθηκα τα δικά μου όταν με την παρέα συγκροτούσαμε ομάδες στο ΝΒΑ Live (ο Τσάμπερλεν ήταν μακράν ο καλύτερος) και οργανώναμε πρωταθληματάκια.



(Κατ' εμέ ο Κερ έχει την πιο πλήρη ομάδα και ας μην έχει στις τάξεις της τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Μίλερ μπορεί να οχυρώθηκε σε ψηλούς αλλά του λείπει φοβερά ένας small forward. Αντίθετα ο Κερ μπορεί να έχει μοναδικό πόιντ τον μεγάλο Στηβ Νας αλλά και τα τρία του τριάρια (Pippen / LBJ / Hill) μπορούν να καλύψουν επάξια τη θέση σαν point forward. Και επειδή είναι και έξυπνος , κοίταξε να διαλέξει έναν απ'  τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών για να ρίξει στον Τζόρνταν: τον Dennis Jonhson.

Μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη αλλά στη πρώτη θέση δεν είναι ούτε ο Τζόρνταν , ούτε ο Ράσελ , ούτε ο Μπερντ , ούτε ο Μάτζικ. Απλα θα σας αποκαλύψω πως την πρώτη επιλογή είχε ο Τσάρλς Μπάρκλι...)   

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

Κρεμμυδονέζ η Παέλια είπε...

Η μαγκιά τους είναι ότι δεν είναι politically correct και καθόλου βαρετοί.Ωραίος χαβαλές και ξεκαρδιστικό βίντεο.Μπράβο τους και μπράβο σε σας που το ανεβάσατε...
(Ωραία φάση θα ήταν αντίστοιχο ευρωπαικό από το blog σας με μορφή ψηφοφορίας ανά θέση κτλ κτλ...)

Ανώνυμος είπε...

Απλα....
Την καλυτερη ομάδα την έχει αυτός που πήρε τον Olajuwon.....
&lavrian

Ανώνυμος είπε...

σήμερα το βραδάκι... κουρούνα και βίντεο από το blog... και μετά ΟΑΚΑ!!! ωραία μέρα!!!

Δημοσίευση σχολίου