RSS

Φασούλας,ΠΑΟΚ: Το μεγάλο μπρα ντε φερ (μέρος 2ο)


Στο πρώτο μέρος αναδημοσιεύσαμε τη συνέντευξη του Φασούλα όπου ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε πως δεν θέλει να παίξει άλλο στη Θεσσαλονίκη. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος "θανάτου" ήρθε δύο χρόνια μετά. Ιδού το παρασκήνιο όπως το έγραψε ο Βασίλης Σκουντής στο περιοδικό Τρίποντο (τεύχος 250 , 31/8/93)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το περίφημο καλοκαίρι του 1993 όταν ήρθαν τα πάνω-κάτω στο ελληνικό μπάσκετ. Γιαννάκης (Άρης-Πανιώνιος), Φασούλας (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), Παταβούκας (ΑΕΚ-Παναθηναϊκός), Γαλακτερός (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ). Ειδικά η φυγή Φασούλα αναζωπύρωσε την κόντρα γαύρων-παοκτζήδων σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Και πάλι βλέπουμε αυτό το σπαστικό γκριάρικο και εξυπνακίστικο ύφος του Φασούλα κάτι το οπίο απουσίαζε από πραγματικά μεγάλους παίκτες όπως ο Γκάλης καιο Γιαννάκης αλλά και Πρέλεβιτς.

Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ ήταν σχέση αγάπης-μίσους που κατέληξε σε άσβεστο μίσος τελικά σε αντίθεση με αυτή προς Πειραιά και Ιντρακομ μεριά...

Αργύρης.

ΥΓ. Που να φανταζόταν ότι θα έβρισκε ξανά το "Σοφό" και μάλιστα για τρια χρόνια (1996-1999).

Drazen είπε...

Πραγματικά που να το περίμενε!
Αν και ο Ίβκοβιτς του τη φύλαγε και την τελευταία του χρονιά σαν επαγγελματίας τον έβαζε ελάχιστα (κάτι 5 λεπτά στα σημαντικά)αν και τον είχε παρακαλέσει το προηγούμενο καλοκαίρι να παρατείνει για μία χρονιά την απόσυρσή του...
Οι Σέρβοι δεν ξεχνάνε .....

Δημοσίευση σχολίου