RSS

Retromania: O νόμος του Γκάλη


Παρελθοντολάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Το 3-ponto.blogspot.com απέκτησε scanner, σκανάρει προϊστορικά τεύχη απ' το Τρίποντο (και όχι μόνο) και τα φέρνει στο φως!
Συνεχίζουμε με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Άρη της περιόδου '90-'91 , την απομάκρυνση του Ιωαννίδη , τις μεταγραφές , τον Γιαννάκη και τον ρόλο του Νίκου Γκάλη σε όλα τα παραπάνω!
πηγή : Τρίποντο

KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

















































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν φαινονται καλα ρε παιδια..

Drazen είπε...

επέλεξε τη φωτογραφία με αρ. κλικ.
Μετά με δ. κλικ πάτα προβολή εικόνας.
Μετά zoom in για να διαβάσεις το κείμενο

Ανώνυμος είπε...

πωπω!
απο τις λίγες "κακές" στιγμές του περιοδικού τότε... το θυμάμαι καλα... τι λασπη

(Γιαννάκης, Σούμποτιτς, Stojan τα καλύτερα λένε για τον Ιωαννίδη)

Gangster είπε...

Παντως ο Ιωαννιδης σε καθε του συνετευξη σταζει μέλι για το Γκάλη , αλλά τον ήθελε και όταν ήταν πήγε στον Ολυμπιακό , όπου η μεταγραφή χάλασε λόγω του Σαλονίκη .
Ο Ιωαννίδης δεν ειναι τετοιος τύπος , να ξερει ότι ο Γκάλης τον ''εφαγε'' και να βγαινει σε κάθε συνετευξη και να εκθειάζει τον Γκαλη..

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι ότι τότε το καλοκαίρι του '90 είχε πλακωθεί ο Γκάλης με τον Ιωαννίδη με αποτέλεσμα να φύγει ο ξανθός. Λέγεται μάλιστα ότι είχε εισπράξει και αρκετές μπάτσες από τον Νικ. Ίσως εκείνη τη χρονιά (1989-1990) να τα είχαν σπάσει οριστικά μεταξύ τους. Πάντως ακουγόταν έντονα εκείνα τα χρόνια ότι αυτοί που δεν τον ήθελαν στην ομάδα ήταν ο Γκάλης και Γιαννάκης.

Αργύρης.

Δημοσίευση σχολίου