RSS

Έχετε δει το Γκάλη να καρφώνει?

Δεν ξέρετε πόσο καιρό το έψαχνα!!!και το βρήκα τυχαία σερφάροντας στο You Tube...Τον Γκάλη να καρφώνει ευκολα με τα 2 χέρια στην προθέρμανση του αγώνα Αρη - Λιβόρνο το 1984-85!!
Δείτε και θαυμάστε!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 σχόλια:

Gas είπε...

Τι να πώ, συγκινήθηκα!!!!!

isiah είπε...

Εκπληκτικό...Παιδιά αν κάποιος βρει και το κάρφωμα του Γκάλη με το ένα χέρι στον αγώνα της Εθνικής με τη Βουλγαρία, το 1986....θα είναι απίστευτης αξίας!!

Gangster είπε...

Φανταστείτε τις αμέτρητες φορές που ο Γκάλης εφευγε στον αιφνιδιασμο μόνος του να τις τελειωνε με καρφωμα...Πριν τα 30 του βέβαια , γιατί μετά τα 30 κραταγε δυνάμεις..

Επίσης εχει γραφτεί οτι πάλι σε προθερμανση, στο κλειστο του Μίλωνα , πεταξε τη μπάλα απο τη μία μερια του ταμπλό και την καρφωσε από την άλλη μερια...

Nasos είπε...

Όπως και για ανάποδα καρφώματα στο ζέσταμα, στο κλειστό της Πάτρας αν θυμάμαι από ένα άρθρο που είχα διαβάσει κάποτε στο Τρίποντο.

Επίσης θυμάμαι μια φορά που τον είχα δει από πολύ κοντά στο κλειστό του Παπάγου, από απόσταση 1 μέτρου ακριβώς πίσω από την αριστερή μπασκέτα. Πάνω στην προθέρμανση, πήδηξε να πάρει ένα ριμπάουντ και -χωρίς πλάκα- το παπούτσι του έφτασε ψηλότερα από το κεφάλι μου, δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα...

Δημοσίευση σχολίου