RSS

Η επικαιρότητα σε τίτλους...

Ακολουθώντας τον τρόπο έναρξης των περισσοτέρων δελτίων ειδήσεων της χώρας, μοιράζομαι μαζί σας την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών "διανθισμένη" ελαφρώς με κάποια δικά μου σχόλια, αναμένοντας τα δικά σας. Ξεκινάμε..

Ο Ντίρκ επιτέλους τα κατάφερε και στο τέλος δεν το πίστευε κιόλας. Όποιος είδε την έκφρασή του μόλις τελείωσε ο αγώνας και μετά στα αποδυτήρια θα κατάλαβε.

Η Ιστορία δε φέρθηκε άδικα σε έναν από τους καλύτερους point-guard τα τελευταία 15 χρόνια. Jason Kidd is the NBA Champion!!

Αντιθέτως ο νεο-πλουτισμός και η αλαζονεία συχνά δε βοηθούν, ΟΣΟ ταλέντο και αν έχεις μαζεμένο στην ομάδα σου κ.κ. LeBron, Dwayne etc...

Και ο Πέτζα γυρίζει................Ευρώπη???

Μπάρτσα-Ρεάλ στα χαρακώματα για τον Τεόντοσιτς? Αλήθεια ή παιχνίδια μανατζαραίων? Αντιθέτως μια χαρά τον βλέπω τον Θεόδωρο για Βαρκελώνη.

Πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι από Τούρκους-Ρώσους. Η CSSKA χρυσοπλήρωσε τον Κρίσιτς (να του πούνε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον.....Σόφο) και οι Τούρκοι θα χτυπήσουν ότι κινείται (Φώτσης πχ?)

Μάλλον κάπου εδώ το θαύμα της Μπιλμπάο εξαντλείται, καθώς ο σκόπελος της Μπάρτσα φαίνεται ανυπέρβλητος. Εντούτοις πολλά συγχαρητήρια στους Κατσικάρη-Βασιλειάδη-Μαυροειδή.

Και στην Ιταλία πάντως μια από τα ίδια με την Σιένα (και τον Ζήση) να βρίσκεται μια ανάσα από έναν ακόμα τίτλο. Ερωτηματικό η Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ με τον Πιανιτζάνι προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει Μαρκόπουλο και ο Άρης ήδη έδιωξε τον Σούμποτιτς και βολιδοσκοπεί τον Σφαιρόπουλο. Βίοι αντίθετοι..

ΔΥΟ (2!!!) επαρχιακές ομάδες στην Α1 από του χρόνου και μάλιστα από γεωγραφικά αντίθετες πλευρές της Ελλάδας. Καλώς ήρθατε ΚΑΟΔ-ΑΓΟΡ.

Ένας φίλος από τα παλιά επέστρεψε στα λημέρια της προπονητικής και μάλιστα του γυναικείου μπάσκετ, καθώς ο Γ. Ζευγώλης ανέλαβε τον Αθηναϊκό.

24 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ.....Πόσα πολλά ξεκίνησαν τότε...

Υ.Γ. Με εκείνες τις προβλέψεις που είχαμε κάνει στην αρχή της σαιζόν και είχαμε αποφασίσει να "εκτεθούμε" στους αναγνώστες μας τι έγινε τελικά?? Γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν πέτυχα ούτε μία!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου