RSS

Το έπος του Ζέλικο (το κείμενο επιμελήθηκε ο Gabriel)


Ο φίλος Gabriel, Παναθηναϊκός, μας έστειλε ένα κείμενο με την ευκαιρία της χθεσινής μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα και της πρόκρισης στο Final-4 της Βαρκελώνης. Το δημοσιεύω αυτούσιο:


"Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να πω για αυτόν τον Παναθηναικό που να μην έχει ειπώθει ήδη. Το πιο σημαντικό για μένα είναι αυτός ο προπονητής που λέγεται Ομπράντοβιτς. ΟΛΟΙ στην αρχή και όχι μόνο της χρονιάς λέγαμε ότι έχασε 2 παίχτες που δεν αντικατέστησε (Σπανούλη, Saras) και άρα η ομάδα είχε χάσει δύναμη στην περιφέρεια.Και φαινομενικά όλοι είχαμε δίκιο.


Πώς στο διάολο κατάφερε λοιπόν να περάσει απο την Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Καλάθη (που μέχρι πριν απο λίγες μέρες δεν τον έβαζε κάν στην Ελλάδα) και τον Βουγιούκα που πήρε απο τον Πανελλήνιο για τρίτη επιλογή πίσω απο Μάριτς και Batiste; Πώς γίνεται να σου ανατρέπεται το παιχνίδι μέσα στα πρώτα 5 λεπτά και να βρίσκεις πάλι τρόπο να το παίρνεις και άνετα; Δεν έχω τις απαντήσεις και άμα τις έιχα θα ήμουν αλλού μάλλον.


Το μόνο που θα υποσχεθώ έιναι οτι δεν θα ξαναμφισβητήσω τον Zeliko. Αν αποφασίσει άυριο να κατεβάζει την μπάλα με Μάριτς θα πω σωστός. Αν πει στους Γιανακόπουλους έγω για το 2 θέλω Αβραάμ Καλιννικίδη και για το 5 να φέρουμε πίσω τον Μιντλετον θα είμαι μαζι του. Αν στο Final 4 κατέβάσει 5αδα με την Κοκκίνου μέσα να μαρκάρει τον Big Sofo θα υποκλιθώ στο μεγαλείο του μεγάλου δάσκαλου.


Ήμουν αρκετά τυχερός να είμαι παρών και στους 2 αγώνες με την Μπάρτσα και θέλω να πω οτι αυτό που έγινε στο γήπεδο έχει ξαναγίνει μονο με την Γιουβέντους στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ. Ο κόσμος έδειξε οτι αν έχεις όμαδα και πίστη δεν χρειάζεται να καταφέυγεις σε αλητείες για να κερδίσεις. Πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων διδάξαμε μπασκετικό ήθος ενω την ίδια στιγμή έβλεπες μπαρουτοκαπνισμένους παίχτες να λυγίζουν απο το βάρος της άμυνας και της κερκίδας.


Ραντεβού στην Βαρκελώνη.


Υ.Γ: Ο Σπανούλης έφυγε γιατί ήθελε περισσότερα λεφτά απο τον Διαμαντίδη και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά απο όσα είδαμε κατήγορεί κανείς τον Παναθηναικό και τον Ομπράντοβιτς που δεν του τα έδωσε;; Είναι μεγάλος παίχτης ο V-Span αλλά όταν στην ομάδα είναι ο 3D είναι δεύτερος και με διαφορά."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου