RSS

Aquille Carr: Τον ξέρετε?...




Στην άλλη άκρη του Ατλαντικου ένας 15χρονος με υψος 165cm και βάρος 63 kg κάνει θραύση στους σχολικούς αγώνες λυκείων.Το όνομά του μικρού είναι Aquille Carr.

Με ύψος σαν του Muggsy Bogues, ο μικρός έχει τρελάνει τους ''σχολικούς'' σκάουτερ στην Αμερική .Τα χαρακτηριστικά του ?: Εκπληκτικός χειρισμός της μπάλας με θανατηφόρες σταυρωτές, αξιόπιστο jump shot , (αν και θελει βελτίωση γιατί σουτάρει απο χαμηλά) , εκρηκτικότητα, πολύ καλή πάσα ,και δυνατά πατήματα μπρόστα στους ψηλούς - τα report κανουν λόγο και για καρφώματα ανάλογα του Nate Robinson!
Το ESPN τον κατατάσει ανάμεσα στους συναρπαστικότερους παίχτες στην ηλικία του στην Αμερική , αλλά ταυτόχρονα αναρωτιέται εαν θα ''πάρει'' μερικούς πόντους σε ύψος ακόμη , διαφορετικά το μικρό ύψος του τον ίσως τον χαντακώσει ...
Θα μπορέσει ο μικρός να κάνει καριέρα στο NBA?
Πάρτε μια γεύση από τα κατορθώματα του και κρίνετε και μόνοι σας :



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

stratos kalantzis είπε...

Μπάσιμο από την αριστερή πλευρά και lay-up με το δεξί καλό του χέρι???

Gangster είπε...

Θα τον ηθελα το μικρό για ενα μονο παντως ...

Unknown είπε...

Για να πετύχεις στο NBA, πρέπει να έχεις ταλέντο, φυσικά προσόντα και κυρίως διάθεση για σκληρή δουλειά. Ο φίλος μας το δεύτερο δεν το έχει, άρα χρειάζεται διπλάσια ποσότητα από το τρίτο...Αν έχει τη θέληση ίσως το πετύχει.

Βλέπω βίντεο από αγώνες Λυκείων στις ΗΠΑ, θυμάμαι τα δικά μας σχολεία και μελαγχολώ...

Δημοσίευση σχολίου