RSS

Αυτό είναι το μπάσκετ....

Η απόλυτη αποθέωση του αθλήματος....οιαδήποτε περαιτέρω προσθήκη δρα εις βάρος της μαγείας....Απολαύστε και ακούστε τον εκφωνητή....


Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης (εκπληκτικό φινάλε) by pklora7

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 σχόλια:

Gangster είπε...

Πραγματικα εκπληκτικο φιναλε!!
Μια παρατηρηση τεχνικης φυσεως θα κανω που μπορει να αλλαζε τη ροη του τελευταιου σουτ του Μακινταιρ:Ο Πριτζιονι παρόλο που ξερει οτι ο Μακινταιρ ειναι αριστερόχειρας , στο τελευταιο σουτ , παει να τον κόψει πηδωντας στο δεξί του χερι, δινοντας ετσι το χωρο στον Μακινταιρ να ''δει'' το καλαθι πιο ευκολα και να σουταρει.Εαν ο Πριτζιονι ειχε κάνει το άλμα πάνω στο αριστερο χερι του Μακινταιρ ίσως να ειχε διαφορετικη καταληξη το σουτ..
Παρατηρηση τεχνικής φυσεως ήταν και τιποτε άλλο που να μειωνει την αξία του καλαθιου αυτού...

Ανώνυμος είπε...

Ζω Ισπανία χρόνια τώρα και πραγματκά οι Ισπανοί το απολαμβάνουν το μπάσκετ. Ναι το πορώνουν, ναι δε θέλουν να χάνουν (ποιος θέλει;) ναι μπορεί να λέμε διάφορα εμείς οι Έλληνες για αυτούς, αλλά ούτε τέτοιο πρωτάθλημα έχουμε, ούτε οργάνωση, και φυσικά ούτε τέτοιους εκφωνητές. Όσοι παρακολουθούν ACB ξέρουν τι λέω. Οι τύποι είναι απλά απολαυστικοί. Πραγματικά το διασκεδάζουν και μαζί τους και το κοινό που παρακολουθεί από την τηλεόραση.

isiah είπε...

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...συμφωνώ απόλυτα με Gangster, αλλά θα ήθελα να κάνω και εγώ 2 παρατηρήσεις...Μέσα στις 4 ανατροπές στα τελευταία 33 δεύτερα χάθηκαμε στη μαγεία... και έμεινε λίγος χώρος να σχολιάσουμε τεχνικά ένα από τα καλύτερα φινάλε που έχουμε δει στην ιστορία του basket...α. Πριτζιόνι: προσέξτε τη σιγουριά που νιώθει και παίρνει μονος το σουτ στα 4 δεύτερα για να αφήσει (ανεπιτυχώς) τη Μάλαγα χωρίς σουτ....Η αμυνά του υποτυπώδης στο Μακιντάιρ...αλλά β. Ο Μακιντάιρ πάει πάνω στο Πριτζιόνι και σπάει τη μέση για να πάρει το χώρο και να σουτάρει από τα 8 μέτρα!!! Αυτοί οι παίκτες με αυτήν την προσωπικότητα, που φέρνουν κάποιες μνήμες από Ελληνικά παρκε, Γιασκεβιτσιους-Τομίτς, και παίκτες με ψυχολογία και ουσία όπως ο Γκαρμπαχόσα, είναι που μπορούν να κάνουν το μπάσκετ το πιο θεαματικό άθλημα στον πλανήτη!!! Πριτζιόνι...σε ευχαριστούμε για τη χαλαρή άμυνα πάνω στο Μακιντάιρ...γιατί αλλιώς δεν θα είχαμε δει αυτό που είδαμε...όχι οτι μέχρι εκεί ήταν λίγο!! Τέλος, προσέξτε πως υποδέχονται οι παίκτες της Ρεάλ το εύστοχο σουτ του Μακιντάιρ...χαμογελώντας, δίνοντας μια αίσθηση απογοήτευσης, αλλά συγχρόνως και χαράς που συμμετείχαν στην απόλυτη αποθέωση της πανδαισίας του μπάσκετ...δεν μπορώ να σταματήσω να πατώ re-play!
@Ανώνυμος....Φίλε ανώνυμε, είσαι τυχερός που μπορείς να βλέπεις live ACB και όλοι οι λόγοι που σωστά επισημαίνεις είναι αυτοί που δεν μας κάνουν συνολικά πρώτους στην Ευρώπη και δεν μιλάω σε συλλογικό επίπεδο, γιατί εκεί δεν υστερούμε, αλλά κυρίως σε επίπεδο θεάματος και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος που είναι οι λόγοι να φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα.....

Ανώνυμος είπε...

@ isiah...εκτός από την ανταγωνιστικότητα που είναι το Α και το Ω είναι και οργανωτικά θέματα. Μικρά μικρα, ίσως και χαζομάρες για εμάς που είμαστε απ'έξω, αλλά σημαντικά για το άθλημα.
Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ούτε καν δεύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Ακόμα και το ιταλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το δικό μας. Κρίμα για το Ελληνικό πρωτάθλημα που για μια δεκαετία μεσουρανούσε. Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

isiah είπε...

@ ανώνυμος: Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν νομίζω κανείς να θεωρεί την οργάνωση μιας αξιοπρεπούς και ανταγωνιστικής λίγκας μικρό πράγμα. Κάθε άλλο! Σε κάθε τομέα της ζωής μας...Επαγγελματικά, Οικογενειακά, κλπ....η οργάνωση αποτελεί τις ασφαλείς ράγες τροχοδρόμησης της επιτυχίας...και εμείς κινούμαστε με τακούνια σε παγοπίστα....Ας σκεφτούν οι ιθύνοντες σοβαρά τα αίτια της αποτυχίας μας πριν βυθιστούμε στην άβυσσο...Σε ευχαριστούμε πολύ για τη λαβή που μας δίνεις να σχολιάσουμε συγκριτικά (ως insider στο ACB και με διφυές ενδιαφέρον) το Ελληνικό basket και στην περίπτωση που δεν έχεις πρόβλημα θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να γράφεις με το όνομά σου.

Δημοσίευση σχολίου