RSS

Αν μπορούσα να κρατήσω το μικρόφωνο, τι θα ρωτούσα...

Πόσες και πόσες φορές όλοι μας δεν έχουμε απηυδήσει από τις "βαθυστόχαστες και εμβριθείς" ερωτήσεις των απανταχού δημοσιογράφων είτε μετά το τέλος ενός αγώνα είτε σε ένα περιοδικό ή μια εφημερίδα. Ερωτήσεις τύπου "πως αισθάνεσαι-δύσκολη νίκη κτλ" κυριολεκτικά συνεπαίρνουν τους ακροατές, οι οποίοι τις περισσότερες φορές κρατάνε την ανάσα τους περιμένοντας την απάντηση του ερωτώμενου που σίγουρα θα τους κάνει....σοφότερους!!!! Καλώ λοιπόν όλους όσοι διαβάσουν την ανάρτηση αυτή, να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του δημοσιογράφου και "ποιητική αδεία" να μοιραστούν μαζί μας τι θα ήθελαν να ρωτήσουν και ποιον. Οι δικές μου , πρόχειρες δέκα είναι οι εξής:
1) Τον Γκάλη: "Ήταν λάθος ΣΟΥ που έφυγες από το κλειστό των Αμπελοκήπων και τελείωσε έτσι η καριέρα σου??"
2) Τον Στάνκοβιτς: "Πόσες απονομές σε ομάδες με Γιούγκους προπονητές και στην Εθνική σας ομάδα είχατε προετοιμάσει??"
3) Τον Ιωαννίδη: "Πειράξατε τα νερά στον αγώνα με την CSSKA??"
4) Τον Φάνη: Άξιζαν τα μπιφτέκια και οι μαυροδάφνες να τα πετάξεις ΟΛΑ??"
5) Τον Jordan: "Είναι αλήθεια ότι σε απείλησε η Μαφία να σταματήσεις το μπάσκετ??"
6) Τον Πέτροβιτς: "Γιατί δεν πήρες το αεροπλάνο??"
7) Τον Στερν: "Τι ποσοστό των NBA players παίρνουν αναβολικά με την σύμφωνη γνώμη γιατρών-ομάδων??"
8) Τον Τεξ Ουίντερ:"Έχει παίξει ποτέ μια ομάδα όλες τις παραλλαγές της τριγωνικής επίθεσης σε μια σαιζόν??"
9) Τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: "ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΟΜΠΑΝ......???" και
10) Τον Βασιλακόπουλο: "Μήπως είναι καιρός για σύνταξη??"
Περιμένω τις όποιες δικές σας ερωτήσεις που δεν έκαναν -και δυστυχώς είναι πιθανόν να μην κάνουν ποτέ- τα φυντάνια της δημοσιογραφίας μας...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 σχόλια:

isiah είπε...

Διαδραστικέ μας Στράτο!!!! Μπράβο για ακόμα μία φορά!!

Μία ερώτηση προτού ακολουθήσουν οι υπόλοιπες:

Τι σας έκανε...Έλληνες και καθ' ύλην αρμόδιοι και μεγαλοκαρχαρίες (φυσικά και κε Βασιλακόπουλε) το μπάσκετ και συλλήβδην το απαξιώνετε?? Ήθελον γνώναι, στοιχειώδης αιδώς ουδεμία??? Από ευθιξεία, ανίκανοι να υπο-στηρίξετε τη μεγαλοπρέπεια του, που σας καθιέρωσε στην κορυφή της Ευρώπης, κανείς δεν παραιτείται??? Μάλλον ακόμα και για αυτό προϋποτίθεται αξιοπρέπεια....

Απολογούμαι για το ύφος μου!

Nasos είπε...

Αυτά κατά βάση τα ρωτάνε στο Αμέρικα. Εδώ δεν έχει τέτοια και ένας λόγος είναι ότι η αγορά είναι πολύ μικρή και οι αθλητικογράφοι κάνουν κρα για να τα έχουν καλά με όλους.

Αν και δεν έχω σχέση με τη δημοσιογραφία δούλευα χρόνια μαζί με γνωστούς αθλητικούς (μπασκετικούς και μη) και είδα από κοντά πώς συμπεριφέρονται εκτός κάμερας, πώς μιλάνε off the record με παίχτες/προπονητές/παράγοντας και ποιά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους γνώμη για αυτούς.

Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι (που υποτίθεται δεν εξαρτώνται από το αθλητικό κύκλωμα) δεν ασχολούνται καν, γιατί το προϊόν δεν πουλάει. Άρα ποιός θα κάνει αυτές τις ερωτήσεις?

plapoutas είπε...

Προς Πηλοϊδη "αν το φάουλ το είχε κάνει ο Πεν στο Διαμαντίδη θα ήταν νον κολ ή θα σφύριζες αντιαθλητικό?"
Προς Νίκο Γκάλη "ήταν λάθος σου που δεν ακολούθησες τον Ιωαννίδη στον Ολυμπιακό για να φύγεις στην κορυφή και να πάρεις και το Ευρωπαϊκό ως άσσος σε ομάδα με Τάρπλεϋ, Πάσπαλι?"
Προς Φραγκίσκο Αλβέρτη "πώς αισθανόσουν όταν έμπαινες για να σηκώσεις την κούπα με τίμπερλαντ παπούστι και καστόρ μπουφανάκι?">
Προς Δημήτριο Διαμαντίδη "σε πόση αμηχανία έρχεται ένα μετρημένο παιδί όπως εσύ, που έχει πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων του όταν ακούει από τους "δημοσιογράφους" ότι είναι καλύτερο απ'το Γιασικεβίτσιους ή τον Μάτζικ Τζόνσον ενώ το επθετικό σου ρεπερτόριο συνίσταται σε τρεις κινήσεις?"
Προς Βαγγέλη Ιωάννου "πώς αισθάνεσαι που κάποιες απ'τις πιο ωραίες στιγμές της Εθνικής έχουν στιγματιστεί απ'τις άναρθρες κραυγές σου και τα ουρλιαχτά σου περίπου σα γουρούνι που το σφάζουν?"
Προς Γιάννη Ιωαννίδη "πείραξες Γιαννάρα τα νερά της ΤΣΣΚΑ? έριξες με σύρριγα παραθείο ή κατούρησες μέσα? πώς την κάνατε τη δουλειά? ντύθηκε ο Καμπούρης Ράμπο και μπούκαρε στο ξενοδοχείο ή μήπως μεταμφιέστηκε ο Σιγάλας σε καμαριέρα? Αληθεύει ότι χρησιμοποίησες τις διασυνδέσεις σου με την ομάδα Ε και Nefelim χρησιμοποίησαν αρχαία βοτάνια για να τεζάρουν τους Ρώσους?"
Προς Στράτο Καλαντζή "έλα πες τώρα, βάζελος είσαι έτσι?"

stratos kalantzis είπε...

Φίλε Πλαπούτα πρώτη αγάπη και μοναδική ο Άρης...16:15 κάθε Σάββατο τα μεγα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

cinejunkie είπε...

φιλε πλαπουτα προφανως μπερδευτηκες και μπηκες σε λαθος σελιδα.το γαυρος τζι αρ εψαχνες

Δημοσίευση σχολίου