RSS

Galis vs Prelevic

Οι μεγαλύτεροι θα θυμάστε τα μπουκέτα Γκάλη - Πρέλεβιτς στους τελικούς του '91.
Το 3-ponto.blogspot ξεθάβει απ' τα κιτάπια του και σας παρουσιάζει για πρώτη φορά μία σπάνια φωτογραφία :

(Ο Πρέλεβιτς λίγα λεπτά μετά στα αποδυτήρια)

Απλά να θυμίσω πως ο Γκάλης πέρασε για κάποια χρόνια και απ' τον χώρο της πυγμαχίας.
Ιδού και το βίντεο:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 σχόλια:

plapoutas είπε...

Εκτός από δόντι ο Πρέλεβιτς έβγαλε και τρίχες. Ρε Ντράζεν δε βλέπεις ότι στο βίντεο ο Μπάνε είναι φραπαδούρα και στη φώτο ταλιμπάν? Το δόντι το σπασε αν θυμάμαι καλά από αγκωνιά σε αγώνα στο εξωτερικό και όπου εν τέλει νίκησε ο μΠάοκ.

Nasos είπε...

Χαχα, σωστός. Τώρα το διαπίστωσα κι εγώ, μετά από τόσα χρόνια!

Τον θυμάμαι τον αγώνα και το κοπάνι που είχε πέσει στο τέλος, όπως επίσης και τη φωτογραφία του Μπάνε που είχε δημοσιευτεί στο Τρίποντο (πολύ μετά τον τελικό όμως, νομίζω ήταν σε κάποιο ξεκάρφωτο αφιέρωμα).

Από τότε είχα την εντύπωση ότι το σπασμένο δόντι οφειλόταν στον Γκάλη και αν θυμάμαι καλά το ίδιο έγραφε και η λεζάντα της φωτογραφίας.

Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Κάτι άλλο που θυμάμαι ήταν η απολογία των Γκάλη-Μπάνε στον αθλητικό δικαστή. Και οι δύο είπαν ότι απλώς σπρώχτηκαν κατά λάθος και δεν έγινε κάτι άλλο, ούτε ξύλο, ούτε τίποτα. Και είχαν φάει από 1 ή 2 αγωνιστικές αν θυμάμαι καλά.

Αργότερα ο Μπάνε είχε δώσει μια συνέντευξη και τον ρώτησαν γιατί είπε ψέματα στο δικαστή. Η απάντηση ήταν αποστομωτική: "Και τι να λέγαμε δηλαδή? Ότι παίξαμε μπουνιές και να τρώγαμε από 5 αγωνιστικές ο καθένας???"

Drazen είπε...

@platounas
την φωτογραφία την είχε δημοσιεύσει το Τρίποντο (Νάσο έχεις μνήμη ελέφαντα) σε ένα απ' τα τελευταία τεύχη του '91 , μαζί με άλλες σαν "τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς".
Κάτω δεξιά απ' την φωτογραφία (αν κοιτάξεις προσεχτικά θα δεις την λεζάντα) γράφει "το πρόσωπο του Μπάνε έγινε χαλκομανία. Ρωτήστε τον Γκάλη , όλο και κάτι θα ξέρει".
Νομίζω οτι έγινε έτσι από εκείνον τον αγώνα. Τώρα αν είσαι σίγουρος , ανακαλώ!

Υ.Γ. Δεν ρωτάμε τον Μπάνε να μας πεί; Αν δεν τον βρίσκουμε ας ρωτήσουμε την κόρη του ...

Drazen είπε...

Άσχετο:
Eσύ είσαι ο πλαπούτας , που σε ψάxνει ο καραπιάλης;
http://3-ponto.blogspot.com/2010/12/retro-legends-quintin-dailey.html#comments

plapoutas είπε...

Καταρχάς το βλέπεις και μόνος σου ότι δεν μπορεί να βγαλε το ίδιο βράδυ γένια.
Επίσης είναι εξαιρετικά απίθανο να έκατσε έτσι χαρωπός μια βεντέτα σαν τον μπάνε για να δείξει ότι του κανε τη μάπα κρέας ο Γκάλης. Και βέβαια σε βραδυά που ο ΠΑΟΚ έχασε κιόλας.
Τέλος θυμάμαι πολύ καλά άρθρο, μάλλον Σκουντής αν και δεν είμαι σίγουρος, με αυτή τη φώτο κι από κάτω παράθεση του περιστατικού που δεν έχει σχέση με τις ψιλές -γιατί όντως ψιλές ήταν- μεταξύ Γκάλη-Πρέλεβιτς. Η πιο γερή που έφαγε εκείνο το βράδυ ο Μπάνε ήταν μια κλωτσιά σε στυλ βολ πλανέ από έναν περιφερόμενο στο γήπεδο οπαδό του Άρη.
Πες του Καραπιάλη ότι θα πάμε με Προτάσοφ στον Πανελλήνιο για κεφτέδες. Θα 'ναι κι ο κυρ Νίκος εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ασχετε στις μπουνιες με τον Γκαλη ο Μπανε δεν εφαγε καμια στα μουτρα ασχετα που τον ορμηξανε 10 ατομα και οχι μονος του ο Γκαλης, ο οποιος εκανε την μαλακια να βρισει τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ. ο μιστερ ντοπα. Τα δοντια του ο Μπανε τα εσπασε σε ματς Ευρωπης στο Αλεξανδρειο

giorgiospapadopoulos είπε...

Στο ματς με τη Ρεαλ, το 1990. Παραμονές του πρώτου αγώνου με τη Ρεάλ τον Δεκέμβρη του 1989 στη Μαδρίτη, σκοτώθηκε ο Φερνάντο Μαρτίν.

Ανώνυμος είπε...

pw pw klapsa klapsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

Μουνόπανα, ο Μπάνε έγινε έτσι μετά από ευρωπαικό αγώνα με την Ρεαλ όταν καρφώθηκε το πρόσωπο πάνω σε ενα ψηλό της Ρεαλ, στον Ρομάι. Μάλιστα εκείνος έπαιζε σε όλο το ημίχρονο με βαμμένη από το αίμα μπλούζα. Τότε δεν υπήρχε η αναγκαστική αποχώρηση λόγω AIDS

Δημοσίευση σχολίου