RSS

Στο μυαλό του Σάρας...

Ο κορυφαίος κατά τη γνώμη μου Ευρωπαίος Playmaker της τελευταίας 10ετίας δεν εχει βρεί ομάδα για τη νέα χρονιά.Το γεγονός αυτό σίγουρα θλιβει τους απανταχού μπασκετικους καθώς ο Σάρας είναι από τους παίχτες για τους οποίους αξιζει να παρακολουθείς το άθλημα και φέρνουν κόσμο στα γήπεδα.

Τον Αυγουστο ο Θ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Σαρας δε θα μεινει στον ΠΑΟ καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ζοτς..Πολύ κακή δήλωση κατα τη γνώμη μου , γιατί τετοια λόγια δε πρεπει να λέγονται για παίχτες τετοιας κλάσης.Οι Γιαννακόπουλοι ειναι υπόλογοι πιστευω και για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θεμα Γκάλη το 1994..

Ο Σαρας εχει δεχθεί προτάσεις από Μακάμπι και Ζαλγκίρις αλλα δεν έχει πει το ναι ακόμη.
Επίσης πρόσφατα εγινε και πατέρας και η συντροφός του είναι Ελληνίδα οπότε μάλλον θα θέλει να μείνει στην Ελλάδα..
Κακα τα ψέματα όμως η περσινή χρονια εδειξε τα σημάδια του χρόνου πάνω στο σωμα του Σαρας.Στα 34 του πλεον και με μια εγχείριση στο γόνατο πριν από 1 χρόνο , ειναι φανερό ότι δεν μπορεί να αναλάβει σαν άσσος τα ηνία μιας μεγάλης ομάδας ..Ο Σάρας το ξερει αυτό και γι αυτό πιστευω ότι δεν κλεινει σε άλλη ομάδα.Ο ρόλος που είχε στον Παναθηναικό ειναι ιδανικός για τον Σαρας:10-20 λεπτα σαν δυαρι να περιμένει τις εμπνευσεις του Διαμαντίδη και του Σπανούλη, και να παιρνει 5-6 ξεκουραστα σουτ.

Διάβασα πρόσφατα ότι προπονείται μόνος του στο ΟΑΚΑ.. και ότι συζητάει με τον Παναθηναικό να παίξει με 150.000 ευρω..
Νομίζω ότι δεν του ταιριάζουν τετοιες καταστάσεις..
Ας μην πιεσει καταστάσεις για να παιξει άλλη μια μέτρια χρονια για 150.000 ευρώ, εκτός εάν ξέρει τον εαυτό του και πιστευει ότι μπορει να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο οπότε όλοι εμείς οι φαν του περιμένουμε με ανυπομονησία..

Πάντως οι πραγματικά μεγάλοι παίχτες πρεπει να ξέρουν πότε θα πουν το αντίο ...

Υ.Γ: Έιπε κανείς οτι ο Σαρας δεν μπορεί να πηδήξει:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

takis73 είπε...

Νομίζω ότι είναι έτσι. Αν θυμάμαι καλά, στους τελικούς ΠΑΟ Ολυμπιακού, όταν ξέμεινε ουσιαστικά από επιλογές και μόνο τότε ο coach του Παναθηναϊκού "αναγκαστικά" τον έβαλε να παίξει. Ε, τότε λοιπόν και μόνο τότε, ο Παναθηναικός ξέφευγε στο σκορ. Ο λόγος?
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ PICK & ROLL με τον BATIST!!!
Μόλις έπαιρνε διαφορά λοιπόν, ξανά στον πάγκο ο ΣΑΡΑΣ και νάσου πάλι πλησίαζε ο ΓΑΥΡΟΣ...
Ο άνθρωπος είναι παιχταράς και απορώ τι βλέπει ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ στις προπονήσεις και δεν τον βάζει στους αγώνες...

isiah είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Gangster, για την ποιότητα του Σάρας, που αν μη τι άλλο...ξεφωνίζει. Θα σχολιάσω μόνο δύο σημεία: α. Οι Γιαννακόπουλοι είναι επιχειρηματίες και δυστυχώς η διαχείριση για αυτούς της ιστορίας αποτελεί μειονέκτημα προβαίνοντας και υποπίπτοντας συχνότατα σε σοβαρά και αντιδεοντολγικά για το basket σφάλματα...Σοβαρή η ευθύνη τους και στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΚΑΛΗ, αλλά ίσως για αυτό θα πρέπγίνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα...δεν αποτελούν ωστόσο τον μοναδικό υπέυθυνο και δυστυχώς ευθύνες φέρουν και πιο μπασκετικοί άνθρωοποι..., β. Η βάφτισή του ως καλύτερο playmaker της δεκαετίας, νομίζω ότι είναι υπερβολική...Είχαμε την ευκαιρία όλοι εμείς να δούμε να παρελαύνουν από αυτή τη θέση τεράστιες προσωπικότητες. Θα μπορούσε ίσως να χαρακτηριστεί η δεκαετία των playmaker....Αδικούμε αρκετούς, μερικοί εκ των οποίων ηγήθηκαν της επίσημης αγαπημένης....

Δημοσίευση σχολίου