RSS

Σερβια- Τουρκια...

2 ερωτηματα εχω να θεσω ''εν θερμώ'' και χωρις να εχω δει replay:

1. Δεν ειναι καλαθι και φαουλ στον Βελιτσκοβιτς στα 4''?

2. Στα 0.5'' δεν γινεται φαουλ στον Βελιτσκοβιτς ?

Περαν των παραπάνω οι Σερβοι αυτοκτονησαν οταν αφησαν τον Τουντσερι μονο του..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

isiah είπε...

Θα ασπαστώ την "εν θερμώ" πρόκληση του Gangster και θα πράξω το ίδιο!....Γνώμη μου επίσης χωρίς replay.....απαράδεκτο goal-foul στον Ερντεν, ασχέτως αν έχασε τη βολή...καταδεικνύεται η πρόθεση των διαιτητών...Για το goal-foul του Βελιτσκοβιτς, 25" προ του τέλους συμφωνώ απόλυτα...για το τρόπον τεινά alley-oop του Βελισκοβιτς στα 0.5", νομίζω πως είναι μία ημικαθαρή φάση και επουδενή δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί foul εκεί, όχι μόνο στην Τουρκία...αλλά σχεδόν σε οποιοδήποτε finale ενός τόσο κρίσιμου αγώνα. Όσο το παιγνίδι θα έμενε τόσο κοντά ήταν γνωστό τοις πάσι ότι οι Τούρκοι θα είχαν τη στήριξη των διαιτητών. Μπράβο στους Σέρβους, μπράβο στον Ντούντα και μπράβο σε αυτή την ομάδα που είναι συνεπής με την ποιότητα ανεξάρτητα αν απαρτίζεται από μεγάλα ονόματα ή όχι..... Κρίμα για εμάς!

basketikos είπε...

*Ανύπαρκτο φάουλ στο κάρφωμα του Ερντέν στα 16" πριν τη λήξη που είναι και το 5ο του Κρστιτς(τουλάχιστον έχασε τη βολή).

*Πεντακάθαρο φάουλ του Τουντσερί στο Βελίτσκοβιτς στα 4.3". Αν ο Σέρβος κέρδιζε τη βολή και την έχανε επίτηδες, τα 4 δευτερόλεπτα που απέμεναν ήταν πολύ λίγα για τους Τούρκους για επίθεση ολόκληρου γηπέδου.

*Παρά το πολύ σκληρό παιχνίδι των Τούρκων στα όρια (και παραπάνω) του φάουλ, τελικά χρεώθηκαν λιγότερα φάουλ (24) έναντι των Σέρβων (28).Ειδικά Τεόντοσιτς και Κρστιτς έφαγαν πολύ ξύλο.

*Όσο για την τελευταία φάση συμφωνώ με τον Isiah ότι δε θα δινόταν φάουλ σε κανένα γήπεδο του κόσμου.

isiah είπε...

Κάτι επιπρόσθετο που ξαφνικά απάστραψε....Αλήθεια τον Asik τι τον κτύπησε στο ζυγωματικο που έβαλε πάγο και δεν μπορούσε να σουτάρει βολές????

Όχι ότι καρπώθηκαν κάτι εν τέλει απ' αυτό...1/2 έβαλαν πάλι.... Επιπρόσθετα για να διασαφηνίσω την πρόθεσή μου...δεν εναντιώνομαι στους Τούρκους για κανέναν άλλο λόγο εκτός από τον προφανή...ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!

Δημοσίευση σχολίου