RSS

Παπαλουκάς

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Παπαλουκάς ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας. Επικαλέστηκε λόγους ξεκούρασης σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο αληθεύει. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας σχετικά καθώς πρόκειται για τον αρχηγό της Εθνικής και έναν από τους καλύτερους "άσσους" στο ευρωπαικό μπάσκετ. Να υποβόσκει κάποια κόντρα??? Να έχει "ξενερώσει" ο ίδιος και να μην θέλει??

Επίσης μήπως είναι ώρα τους Βασιλειάδη - Βουγιούκα να τους δούμε στην 12άδα της εθνικής?? Αρκετά πια με Τσαρτσαρή - Φώτση- Περπερόγλου.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 σχόλια:

basketikos είπε...

Στράτο κατ' αρχήν σε καλωσορίζω στο blog και χαίρομαι ιδιαιτέρως που είσαι μαζί μας καθώς σε θεωρώ αυθεντικό μπασκετικό. Ήθελα να γράψω κι εγώ για τον Παπαλουκά διότι με ξένισε ιδιαίτερα η στάση του. Θεωρούσα σίγουρο ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Παγκόσμιο και να "κλείσει" εκεί την καριέρα του στην εθνική ομάδα, έχοντας το επιπλέον κίνητρο της κατάκτησης ενός ακόμη μεταλλίου. Προφανώς για τον ίδιο το κεφάλαιο αυτό έχει ήδη κλείσει.Κρίμα...Όσο για το Βασιλειάδη κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι οπωσδήποτε στη 12άδα αφού έκανε φοβερή χρονιά στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης κι έχει ένα στοιχείο-το αξιόπιστο σουτ-το οποίο αποτελεί μόνιμο πρόβλημα των ομάδων μας.Όσο για το Βουγιούκα, τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο αλλά λίγο άπειρο ακόμα για τέτοιες διοργανώσεις. Επιπλέον πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Τσαρτσαρή να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο (άλλωστε στους τελικούς της Α1 έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση). Τέλος οι Φώτσης,Περπέρογλου θεωρούνται σίγουροι για τη 12αδα αν και έκαναν πολύ κακή σεζόν.

Gangster είπε...

Νομιζω και εγω οτι το κεφαλαιο Παπαλουκας εκλεισε για την Εθνικη ομαδα..Ηδη ειναι 33 και του χρόνου θα ειναι 34 οπότε ..θα θελει να ξεκουραστει για την τελευταια του ισως χρονιά..Οι εποχές πάντως εχουν αλλαξει και δεν υπάρχουν παιχτες που αγαπάνε την Εθνική και '' ματωνουν'' όπως πχ ο Γιαννακης.Κριμα πάντως για τον Τεο γιατί ηταν ο αρχηγός της Εθνικής αλλα θα μπορουσε και να βοηθησει ουσιαστικά την ομάδα φετος..

Συμφωνω για Βασιλειαδη οτι πρεπει να ειναι στη 12αδα και απο τα βασικά μας οπλα στην επιθεση , διότι το σουτ του δεν το ειχαμε ποτέ σαν ομάδα.
Ο Βουγιουκας εχει μεγαλο συναγωνισμο στους ψηλους αλλα εκανε καλη χρονια και μπορει να ειναι ο 3ος ψηλός πισω απο Σοφο και Μπουρουση

Drazen είπε...

Έχω την εντύπωση πως ο Παπαλουκάς πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μετά τους -ντροπιαστικούς για το άθλημα -τελικούς. Μέχρι και πρίν το final four οι δηλώσεις που έκανε δεν έδειχναν πως το κομμάτι Εθνική είχε κλείσει γι αυτόν. Αλλά τους τελευταίους 2 μήνες (από το Παρίσι και μετά) η απόδοση του Παπαλουκά έπεσε κατακόρυφα. Γερασμένος και στο μυαλό και στο σώμα (κρατούσε την μπάλα για πολλή ώρα , έκανε λάθος επιλογές στην επίθεση , στην άμυνα ήταν τρύπα) τελείωσε τη χρονιά όπως και πέρυσι. Με τον κόσμο να έχει άσχημες εικόνες από αυτόν. Επέλεξε να αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στον Ολυμπιακό κάτι που μάλλον ήταν “υποχρεωμένος” να κάνει. Τεό σε ευχαριστούμε για τα απίστευτα παιχνίδια που έκανες από την φάση των knock out και έπειτα στο Βελιγράδι και τα pick n roll που έστεινες στους Αμερικανούς και προχωράμε. Δώστε την ευκαιρία στον Παππά!

Υ.Γ. 1 Στράτο συνέχιζε να μας γράφεις τις απόψεις σου γιατί γουστάρουμε!

Υ.Γ. 2 Playmaker , παίχτες με την ψυχή του Γιαννάκη δεν βγαίνουν πλέον. Τι να λέμε εδώ έπαιζε με ρήξη χιαστού σε ολόκληρη την καριέρα του!
Αν είχε την ικανότητα να εμπνέει και τους παίχτες του με το παράδειγμά του θα ήταν με διαφορά ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης. Αλλά δεν είναι...

giogia είπε...

Καλησπέρα και από 'μένα! Η απουσία του Παπαλουκά από την Εθνική είμαι σίγουρος πως θα είναι αισθητή. Δεν νομίζω να θέλει να απουσιάσει λόγω των επεισοδίων στους τελίκους της Α1. Αν ήταν γι' αυτό, θα ήταν τέλεια ευκαιρία για τον ίδιο να βγάλει μια ανακοίνωση-καταγγελία σε ομάδες και ομοσπονδία που δεν παίρνουν μέτρα τόσα χρόνια. Μήπως και ταρακουνηθεί κανένας, αν και δεν το βλέπω. Η απουσία του έχει να κάνει, για 'μένα πάντα, με την κόπωση. Μέχρι σήμερα δεν έχει απουσιάσει σε καμία υποχρέωση είτε της ομάδας του, είτε της Εθνικής. Με το που αναγκάστηκε να ανεβάσει ρυθμούς λόγω FINAL-4 και τελικών τραυματίστηκε. Δυστυχώς για τους παίχτες τα παιχνίδια είναι συνεχή και ο χρόνος ξεκούρασης λίγος

Δημοσίευση σχολίου